Copreședintele AUR, Claudiu Târziu: Condamn invazia armată a Ucrainei! Forța armelor nu va aduce prețuri mai mici la alimente, energie și o viață mai bună pentru oameni

Copreședintele AUR, Claudiu Târziu, a condamnat, joi, invazia armată a Ucrainei, în urma ofensivei ordonate de președintele Rusiei, Vladimir Putin.

„Ofensiva militară ordonată azi de Vladimir Putin în Ucraina pune în pericol securitatea și pacea întregii Europe. Condamn invazia armată a Ucrainei și a oricărui alt stat suveran și independent. Forța armelor nu va aduce prețuri mai mici la alimente, energie și o viață mai bună pentru ruși, ucraineni sau alți oameni de rînd din această parte de lume”, a transmis, joi, copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Reamintim că preşedintele rus Vladimir Putin a anunţat, joi, o operaţiune militară în Ucraina pentru a apăra separatiştii din regiunea Donbas, după cum a relatat RostOnline.

Imediat, focuri de armă au fost auzite în apropierea aeroportului Boryspil din Kiev, precum şi mai multe explozii în alte locuri din capitala ucraineană, la scurt timp după ce Rusia a anunţat o operaţiune militară în Ucraina, a informat agenţia de ştiri Interfax, citând presa locală, transmite Reuters.

Explozii puternice au fost auzite joi în oraşul portuar Mariupol, în estul Ucrainei, la scurt timp după ce Vladimir Putin a anunţat o operaţiune militară împotriva Ucrainei, potrivit unor jurnalişti de la AFP.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Copreședintele AUR, Claudiu Târziu: Condamn invazia armată a Ucrainei! Forța armelor nu va aduce prețuri mai mici la alimente, energie și o viață mai bună pentru oameni”

  1. Ciudat dar zborurile spre Ucraina nu au fost bloccate …..se decoleaza si se aterizeaza normal……Sa ne dea Bucovina de Nord ,in rest se oot casapi intre ei !

Comentariile sunt închise.