Scriitorul Varujan Vosganian, despre certificatul sanitar: O agresiune împotriva umanității! Nu are nicio legătură cu sănătatea oamenilor! Cazul Israel vs Palestina

Scriitorul și fostul parlamentar Varujan Vosganian a analizat evoluția situației epidemiologice din Israel, respectiv din Palestina, ajungând la concluzia că certificatul verde nu are nicio legătură cu sănătatea oamenilor, ci scopurile utilizării lui sunt cu totul altele, transformându-se într-o agresiune împotriva umanității.

„Evoluțiile recente din Israel și comparația cu situația din Palestina arată că obsesia vaccinării obligatorii și a certificatului verde devine din ce în ce mai penibilă și ridicolă în același timp. Și tot mai clar apare că certificatul verde nu are nicio legătură cu sănătatea oamenilor, ci scopurile utilizării lui sunt cu totul altele, transformându-se într-o agresiune împotriva umanității.

Așadar. În Israel cel puțin 75% dintre adulți sunt vaccinați cu două doze și peste jumătate cu a treia doză. În aceste zile, Israel a bătut, de departe, toate recordurile din pandemie, atât la infectări, cât și la decese: 83 000 de infectări și 120 de decese la o populație de 9,2 milioane de locuitori. Ca să înțelegem gravitatea situației, să amintim că recordul precedent de infectări era de 11 000 (1 septembrie 2021) și, în ce privește decesele, punctul forte al Israelului era tocmai numărul mic de decese.

Prin comparație, numărul infectărilor, la o populație de 4,8 milioane de locuitori, este de zece ori mai mic. Iar decese, practic, nu se înregistrează (sunt doar câteva pe zi). Dacă ar fi după Fauci, Ursula, Arafat & comp, am putea crede că Palestina e copios vaccinată cu două și trei doze. Stupoare! Rata vaccinării cu două doze este de 30% din totalul populației iar cu boosterul sunt vaccinați… 0,1% dintre palestinieni!!!

În concluzie, În Israel jumătate din populație are doza a treia (un anumit procent chiar și doza a patra) și sunt bătute toate recordurile de infectări și decese. În Palestina nimeni nu s-a vaccinat cu doza a treia, infectările sunt de zece ori mai puține și nu moare mai nimeni.

Iar noi ne vânturăm cu certificatul verde, cei care nu-l au stau pe la uși în fața instituțiilor publice, se mulțumesc doar cu afișele teatrelor și cinematografelor, privesc pe geam pe cei care mănâncă la restaurant și merg în convoaie dirijate la alimentarele din Mall-uri. Planeta se tâmpește. Doamne, ajută-ne să nu ne tâmpim și noi!”, a scris, pe Facebook, Varujan Vosganian.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Scriitorul Varujan Vosganian, despre certificatul sanitar: O agresiune împotriva umanității! Nu are nicio legătură cu sănătatea oamenilor! Cazul Israel vs Palestina”

  1. Concluzie , in teoria informatiei se spune ca pentru a gestiona interesul ” in speta efectul ” , trebuie sa gestionezi ” cauza ” , matematic cu cat mai mare este ” cauza ” cu atat mai mare este ” efectul ” , avand in vedere aceasta logica de matematica pura , este firesc ca atat timp cat declari un nr. mai mare de masa imbolnavirii ( reali sau nu ) vei avea si justificarea pentru ” o masa mai mare de ” vaccinati ” , conform masei de ” imbolnaviti ” Aici de la caz la caz se adauga in fiecare tara ” sistemul totalitarist ” , adica ” ce decid eu stat , tu rebuie sa executi ” , in completare cu ” masa media de manipulatorii ” privind creeare panicii , a justicarii actiunilor de stat ” obligatorii prin incalcarea legii , versus Ordonate de Urgenta ” etc, privind motivatia neaplicarii dreoturilor omului conform Constitutiei statelor respective , in asa zisul scop ” al protejarii restului de populatie de , elementul ” reactiv ” periculos ” nevaccinatul ” car raspandeste ” virsusul ” . Operatiunile acestea sunt cunoscute si para cunosacute , urmarind acum noua ” criza mondiala a gazelor ” gasesti aceleasi elemente : adica ” infectia ” in cazul in speta Rusia , RASPANDIREA ” INFECTIEI ” ,in cazul in speta „PRIMA VICTIMA UKRAINA ” , raspandirea infectiei in alte zone . in cazul in speta ” ROMANIA SI POLONIA ” ,BULGARIA , UNGARIA , SLOVACIA , CEHIA , NU SUNT STATE ” INFECTATE ” , SCOPUL ” INFECTIEI ” , ELIMNAREA CONCUREN-TULUI TRADITINAL RUS PRIVIND GAZELE SI INTRODUCREA ALTOR FURNIZORI ” CONTROLATII ” PRIVIND IMPORTUL DE GAZE EUROPEAN PE ZONA DE SUD -EST . Sa speram ca asa cum la opertiunea ” Korona si alti virusi ” , populatia romana , ( fiindca mai avem mult sa fim un popor ) versus EUROPA DE VEST , nu a pus ” botul ” la manipulare , prin nr. cel mai mic de vaccinati , asa si in cazul ” crizei gazelor ” sa speram ca populatia romana , nu va pune ” botul ” la o manipulare de ” joasa speta internationala ” ,CU EFECT , privind costul gazelor , cine si la ce pret le furnizeaza , cost care ne afecteaza pe fiecare in fiecare zi , la fel ca si la ” CORONA SI ALTI VIRUSI ” , de doi ani. Cu respect pentru domnul in cauza Vosganian , care a spus un adevar public , dar prin care sigur si-a facut ” dusmani” ai etniei in cauza . Dar se spune ca valoarea unui om in adevar , se masoara dupa nr. si calitatea ” dusmanilor ” in nonadevar. Doamne ajuta .

Comentariile sunt închise.