Senatorul Sorin Lavric (AUR), radiografia ultimilor doi ani și un APEL către români. Amintiți-vă!

Senatorul Sorin Lavric (AUR) a prezentat, miercuri, o excepțională radiografie a ultimilor doi ani, arătând modul în care restricțiile impuse de autorități au afectat viața românilor și demonstrând cum „pânza de minciuni” începe să se destrame.

Senatorul Sorin Lacric amintește de toate măsurile luate de autorități în ultimii doi ani, de la închiderea bisericilor, cimitirelor și parcurilor la milioanele de euro date presei sau la impunerea certificatului sanitar.

„Pânza de minciuni din jurul pretinsei epidemii de covid începe să se destrame. Încetul cu încetul, în ciuda draconicelor măsuri de cenzură mediatică, adevărul acestei uriașe puneri în scenă iese la iveală. Enorma risipă de bani, copleșitoarea cheltuială de inteligență și întinsul câmp de înrâurire politică s-au dovedit zadarnice.

Cu excepția naivilor, românii nu au mușcat din cea mai mare momeală dictatorială pe care masoreții marxiști ne-au întins-o vreodată. Foarte mulți dintre noi ne-am trezit definitiv, urmarea fiind că păpușarilor care au orchestrat colapsul sub pretext de profilaxie medicală au început să le fie frică”, subliniază senatorul Sorin Lavric.

În continuare, senatorul Sorin Lavric face un apel la aducere aminte:

„Amintiți-vă la câte tertipuri s-au dedat. Amintiți-vă de panica pe care presa a răspândit-o de doi ani de zile în sufletul nostru.

Amintiți-vă de sutele de gazetari care și-au vândut conștiința în schimbul unor câștiguri efemere.

Amintiți-vă de zecile de milioane de euro pe care guvernele Orban și Cîțu le-au pompat în presă pentru ca voi să tremurați de frica unei îngrozitoare fantome virale.

Amintiți-vă de stările de urgență, apoi de cele de alertă în care am fost siliți să trăim doi ani de zile.

De sarabanda testelor cu rezulate fals pozitive, de impunerea aberantă de a purta măști inutile, de carantinarea absurdă născocită de niște minți diabolice.

De gălușca purtătorilor asimptomatici, acea variantă medicală a prezumție de vinovăție. Toți eram bolnavi, atâta doar că nu eram dovediți.

Amintiți-vă zelul cu care liderii de opinie, comentatorii și analiștii ne-au vândut zilnic gălușca „purtătorilor asimptomatici”.

Amintiți-vă de psihoza vaccinării cu orice preț, înfățișată drept panaceu irefutabil în fața monstrului de microb și apoi amintiți-vă de aerul încurcat cu care aceiași șatrapi medicali nu mai puteau explica de ce panaceul nu are totuși efecte.

Amintiți-vă de de devoțiunea fanatică cu care deștepții nației v-au explicat că știința e infailibilă și că religia nu poate face nimic în fața maleficului microb.

Amintiți-vă cum ni s-au închis parcurile, bisericile și cimitirele, cum am fost ținut de Paști în case și cum am fost amenințați cu hecatombe de morți.

Amintiți-vă de statisticile măsluite doar pentru ca numărul de morți de covid, de ordinul măcelului, să ne inspire impresia unei apocalipse.

Amintiți-vă de măsura despotică a certificatului verde, de segregarea noastră cu ajutorul lui și de frica de a ne pierde dreptul la muncă din cauza satrapilor dornici să-și instituie tirania.

Amintiți-vă de cumplitele reacții adverse, din cauza cărora au murit mii de oameni în urma vaccinării.

Amintiți-vă de efectele secundare din cauza cărora alte zeci de mii nu vor mai fi teferi niciodată.

Amintiți-vă de hotărârea cu care vă explicau că medicamentele antivirale nu au efect terapeutic.

De seninătatea cu care spuneau că nu e nici urmă de oxid de grafen în minunatele vaccinuri.

Amintiți-vă impunitatea de care se bucură concernele farmaceutice, care nu vor plăti nici un sfanț despăgubire familiilor îndoliate.

Amintiți-vă de zecile de mii de români care și-au pierdut locul de muncă și care, din cauză că nu-și pot plăti ratele la bancă, vor fi executați silit prin pierderea proprietății.

Amintiți-vă de datoriile neverosimile pe care liberalii le-au făcut în ultimii doi ani, punându-ne la cheremul cămătarilor internaționali”.

Potrivit senatorului Sorin Lavric, lupta de azi nu e medicală, ci politică întâi de toate, iar soluția este una singură

„Satrapii noștri, de la Iohannis până la Arafat, de la Rafila până la Streinu-Cercel, de la liberali la social-democrați, de la useriști la udmr-iști, simt că adevărul li s-a strecurat printre degete. De aceea tremură de frică și dau înapoi. Uitați-vă la mimica lor când vă vor explica că pe alocori au greșit în privința efectelor vaccinării. Nu, nu au greșit pe alocuri, au greșit de tot, bătându-și joc de încrederea pe care le-ați acordat-o. Iar voi ați plătit cu sănătatea voastră și mulți au plătit cu viața lor.

Amintiți-vă de toate acestea și plătiți-le cu vârf și îndesat. Nu acum, ci la vremea votului. Zburați-i de pe scena politică, aruncați-i în tomberonul istoriei.

Restul vom face noi, silindu-i să plătească penal pentru răul pe care vi l-au făcut ani de zile. Și pentru nimic în lume să nu uitați la ce cacealma malefică ne-au supus în ultimii doi ani. Să le amintiți mereu ce au făcut, așa cum vom face și noi în Parlamentul României. Fiți cu noi și îi vom așeza pe toți în acea criptă rușinoasă a istoriei unde le este locul.

Dumnezeu să ne ajute!”, spune senatorul Sorin Lavric (AUR).


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Senatorul Sorin Lavric (AUR), radiografia ultimilor doi ani și un APEL către români. Amintiți-vă!”

  1. Corecta analiza , unii dintre noi le-am stiut de doi anii, ca simplii cetatenii mai bine sau mai prost informatii in functie de dorinta noastra sau de neputinta noastra de a avea acces la ” analiza informatiei ” , din mai multe surse , ( de aceea astazi suntem fericiti ca avem internet iar acum 50 de ani aveam doua surse de informare ” tvr1 ” al partidului si ” Europa Libera ” al contra-partidului , si mergeam ca ” turmentatii ” cand pe ” stanga ” cand pe ” dreapta ” .
    DAR ACEASTA JOSNICA MANIPULARE DE 2 ANI A POPULATIEI ROMANIEI , DATORATA FACTORULUI POLITIC FINANTIST AUTOHTON IN ” CARDASIE ” CU FACTORUL POLITIC INTERNATIONAL O STIM ( UNII DINTRE NOI ) , DAR CUM FACEM ACUM SA RECUPERAM PAGUBA FINANCIARA A STATULUI ? , CINE CA FACTOR POLITIC VA FACE PLANGEREA PENALA PRIVIND SIGURANTA NATIONALA ? CE COMISIE PARLAMENTARA VA ANCHETA ACESTE FAPTE ? CE INSTITUITII ALE STATULUI VOR RASPUNDE DE RECUPERARE BANII FURATII ? POATE LA ACESTE INTREBARI ASTEAPTA ” CETATEANUL TURMENTAT ROMAN” cand pe stanga cand pe dreapta , SA SE RAPSUNDA PRIN FAPTE POLITICE SI NU PRIN VORBE MEDIATICE DE MANIPULARE SI ” PE STANGA SI PE DREAPTA ” , Cu respect pentru domnul Calin Georgescu, pentru vorba sa privind aceste aspecte , parafrazand pe altii ” UN PAS MIC PENTRU EL , UN PAS MARE PENTRU ROMANII „

  2. Dragă Domnule Lavric,
    Te admir cum nu-ti poţi imagina. Iar aceasta, pentru faptul că ceea ce aţi făcut voi la AUR n-a făcut nimeni în ultimii 30 de ani în România şi în parlamentul ei.
    Mai exact, nimeni înaintea voastră n-a avut curajul să vorbească despre eroii, martirii şi sfinţii neamului nostru.
    Cu toate acestea, din păcate, daţi-mi voie să vă contrazic în privinţa pandemiei şi a vaccinului anti-covid.
    Ṣi d-vstr, ca mulţi alţii care nu înţeleg lucrarea lui Dumnezeu, confundă marfa cu ambalajul.
    Mai precis, confundaţi o stare medicală mondială cu o «momeală dictatorială pe care masoreţii marxişti ne-au întins-o vreodată».
    Dumnezeu lucrează cu oameni pentru binele oamenilor. Iar în cazul pandemiei, după ce chinezii «au scos pe piaţă acest virus» (timpul va dovedi care a fost planul lor), Bunul Dumnezeu, în marea sa bunătate şi înţelepciune, i-a ajutat pe cercetători, pe farmacişti, pe oamenii de ştiinţă, să producă acest vaccin. Tocmai, pentru binele şi sănătatea omenirii.
    DA! Sunt de acord că s-au făcut greşeli, că nu toate ţările au ştiut şi ştiu să gereze astfel de crize. Dar, indiferent de atitudinile politicienilor corupţi, hoţi şi mincinoşi, datoria cetăţeanului (şi mai ales a creştinului), era să se vaccineze, să aibă încredere în Dumnezeu şi în a sa lucrare, lucrare care s-a făcut prin intermediul ştiinţei şi a oamenilor de ştiinţă.

    PĂCAT! MARE PĂCAT că AUR s-a pretat şi se pretează la exploatarea pandemiei, la căutarea de voturi prin greşelile şi abuzurile comise de politicieni, români sau din alte ţări.
    Vă iubesc şi vă admir, dar sufăr când văd că voi vă faceţi capital politic pe spatele pandemiei.
    Doamne’ajutà!
    Marian Costache
    Montréal, Canada

Comentariile sunt închise.