Sondaj de opinie: majoritatea canadienilor doresc ridicarea restricțiilor

Un sondaj de opinie realizat în Canada în perioada 27-28 ianuarie arată că 54% dintre canadieni doresc ridicarea tuturor restricțiilor impuse de guvernul de stânga al lui Justin Trudeau.

Întrebarea a fost următoarea: „Este timpul să punem capăt restricțiilor și să lăsăm oamenii să se autoizoleze dacă sunt în pericol?

54% dintre cei ce au răspuns au fost de acord cu afirmația de mai sus, o creștere cu 15% în decurs de două săptămâni. Doar în cardul grupului de femei cu vârsta de peste 54 de ani s-a înregistrat o majoritate a celor ce susțin menținerea restricțiilor.

Când au fost întrebați dacă au avut pe cineva în familie care s-a îmbolnăvit de gripă chinezească după data de 1 decembrie 2021, 20% dintre cei cuprinși în sondajul de opinie au raspuns afirmativ. Dintre aceștia, 52% au spus că simptomele au fost ușoare, 47% că simptomele au fost aproximativ aceleași cu ale unei gripe, iar 1% că simptomele au fost grave și au avut nevoie de îngrijire medicală de specialitate.

Marginea de eroare a sondajului este de +/-2,5%.

Asta apropo de afirmațiile lui Justin Trudeau, premierul de stânga al Canadei, care susține că cei ce luptă împotriva dictaturii medicale ar fi o minoritate.

Sursa: Toronto Sun


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost