Apelul AUR nu a rămas fără ecou! Se pregătește repornirea Termocentralei Mintia

Termocentrala Mintia va fi repornită și se vor face 300 de angajări, anunță presa locală, la scurt timp după ce copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, a solicitat redeschiderea minelor și repornirea centralelor pe cărbune.

„Surse oficiale au declarat pentru Mesagerul hunedorean că toți factorii de decizie din CEH, Garda de Mediu, au fost convocați la București. Și, ceea ce este important, susțin sursele noastre, se merge mai departe cu minele de cărbune din Valea Jiului, care au nevoie de retehnologizare, iar Termocentrala Mintia va fi repornită, chiar și cu un grup energetic. Se vor face 300 de angajări, la Mintia, ceea ce este un lucru îmbucurător. Iar ju­dețul și hunedorenii au doar de câștigat”, a anunțat, miercuri, Mesagerul hunedoarean.

Reamintim că senatorul Claudiu Târziu, a solicitat, luni, redeschiderea minelor de cărbune și repornirea centralelor pe cărbune, în contextul în care UE a anunțat că permite revenirea la producerea energiei electrice pe bază de cărbune, în contextul războiul din Ucraina, după cum a relatat RostOnline.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost