Compania Disney se angajează să producă mai mult conținut gay pentru copii

Luna trecută guvernatorul republican al statului Florida, Ron DeSantis, a promulgat legea care interzice predarea în școli a lecțiilor despre sexualitate, identitate de gen și orientare sexuală „într-o manieră care nu este adecvată vârstei”. O lege absolut normală și absolut decentă. Doar că stânga progresistă s-a revoltat, o multime de firme sub presiune au luat atitudine și au denunțat legea respectivă. Nu și compania Disney care are un mare parc de distracții în Orlando, Florida.

Doar că angajații spălați pe creier ai firmei americane s-au revoltat. Mai ales după ce cei de la studioul Pixar, subsidiar al Disney, au acuzat faptul că dintr-unul din filmele animate de lung metraj la care se lucrează a fost scoasă o scenă în care două personaje feminine se sărutau. Amintim că Pixar a produs o mulțime de filme de animație celebre destinate copiilor cum ar fi Toy Story, Finding Nemo, Cars, Monsters, Inc., WALL-E, Up etc.

Așa ca în cursul zilei de marți angajații Disney au părăsit sediul companiei din Burbank, California pentru a protesta împotriva lipsei de reacție a firmei față de legea intrată în vigoare în Florida. Protestatarii au scandat slogane de genul „Rostește cuvântul gay„.

Așa că președintele Disney, BOB Chapek a cedat. Scena din următorul film Pixar în care două personaje feminine se sărută a fost reintrodusă în film, iar angajatilor le-a promis că va constitui un grup de lucru pentru a se asigura că filmele Disney vor avea de acum încolo mai mult conținut LGBTQ.

Așa că vă puteți imagina ce filme de desene animate urmează să producă compania Disney. Încă o victorie a propagandei LGBTQ obținută pentru că unii nu au nici un pic de coloană vertebrală și aleg să nu cumva să deranjeze corectitudinea politică așa că cedează șantajului.

Nu e de mirare că în SUA procentul celor ce se identifică a fi LGBTQ a explodat în rândul generațiilor tinere. În prezent, în SUA, aproape 21% dintre tinerii născuți între 1997 și 2003 se identifică a fi LGBTQ. Un procent clar nereal, rezultat al propagandei LGBTQ din școlile americane și a lipsei de reacție a societății care tremură ca nu cumvă să fie etichetată a fi homofobă.

Sursa: Daily Mail


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost