Copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, întâlnire cu PS Veniamin, Episcopul Basarabiei de Sud

Aflat într-o vizită oficială în Basarabia, copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, a avut o serie de întâlniri, în cadrul cărora au fost abordate teme precum criza umanitară din regiune sau reîntregirea națională.

„În cea de-a doua zi a vizitei mele în Basarabia, am avut bucuria să îi reîntîlnesc pe Preasfințitul părinte Veniamin, Episcopul Basarabiei de Sud, pe doamna Anca Corfu, Consulul general al României la Cahul, și pe domnul Nicolae Dandiș, primarul municipiului Cahul.

O bună ocazie de a discuta despre actuala criza umanitară din regiune, despre lecția de solidaritate și iubire creștină demonstrată de frații noștri din stînga și dreapta Prutului, dar și despre Reîntregirea națională”, a scris, pe Facebook, copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Reamintim că, miercuri, la Chișinău, copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, a făcut o serie de declarații, în contextul războiului din Ucraina.

Astfel, senatorul Claudiu Târziu a îndemnat Parlamentului de la Chișinău să voteze o declarație de reunificare cu România, menționând că și Bucureștiul este gata pentru Unirea cu Basarabia, după cum a relatat RostOnline.

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost