Corectitudinea politică distruge sportul feminin

Am mai scris despre Will Thomas, bărbatul care se crede femeie și care acum își zice Lia Thomas. Dacă ar fi doar asta, n-ar fi nici o problemă, e plină lumea de oameni care sufera de tot felul de boli mintale. Problema e că sunt luați în serios. Iar în cazul lui Will Thomas problema e și mai gravă pentru că acesta concurează împotriva femeilor în competițiile sportive de natație.

În această perioadă se desfășoară în SUA finalele unor competiții sportive universitare, printre care și cele de natație. În finala probei de 500 m stil liber a concurat și Will Thomas, bărbatul care se crede femeie, alături de vice campioana olimpică de la Tokyo, Emma Weyant. A câștigat detașat Will Thomas, un înnotător anonim și fără nici un fel de rezultate notabile pe vremea când concura în competițiile de natație masculine. Acum se crede femeie și concurează în competițiile feminine unde spulberă concurența. Chestie normală, doar e unanim recunoscut că bărbații sunt superiori femeilor din punct de vedere fizic. De aceea există competiții sportive separate pentru barbați, respectiv femei. Dar uite că sportul feminin este distrus de propaganda LGBT și de corectitudinea politică.

La festivitatea de premiere reacția spectatorilor a fost normală. L-au huiduit pe Will Thomas, bărbatul care se crede femeie, și au aplaudat-o și încurajat-o pe adevărata câștigătoare a cursei, Emma Weyant. Pentru că omul obișnuit știe că nu e normal ce se întâmplă și că bărbaților nu trebuie să li se permită să concureze în competițiile sportive feminine.

Emma Weyant, adevărata campioană. Sursa: Daily Mail

Sursa: Daily Mail

Pe același subiect:

 

Dragoș Doran

About Dragoș Doran

Alături de Dreapta creștină și de Rost încă de la începuturi. Autodidact în ale scrisului.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Corectitudinea politică distruge sportul feminin”

Comentariile sunt închise.