Novak Djokovic s-a RETRAS de la două turnee importante din SUA, din cauza vaccinării anti-covid

Tenismenul Novak Djokovic a anunțat că se retrage de la turneele Indian Wells și Miami Open, primele două evenimente Masters Series ale anului desfășurându-se în SUA, unde vaccinarea este obligatorie pentru a intra în țară.

„Deși am fost înscris automat pe tabloul de la Indian Wells și Miami Open, știam că este puțin probabil să pot călători. CDC a confirmat că reglementările nu se vor schimba, așa că nu voi putea juca în SUA. Mult noroc celor care joacă în aceste turnee minunate”, a anunțat Novak Djokovic, potrivit Antena3.

Câștigător a 20 de titluri de Grand Slam, Novak Djokovic a fost inclus în tragerea la sorți pentru ambele evenimente. Ulterior, el a postat pe Twitter că știa că este ”puțin probabil” să poată participa.

Locul său pe tabloul principal va fi ocupat de Grigor Dimitrov, notează sursa citată.

Știri pe subiect:

Novak Djokovici: Susțin dreptul fiecărui om de a alege. Renunț la trofee, dacă sunt obligat să mă vaccinez. Este prețul pe care sunt dispus să-l plătesc

Novak Djokovic, expulzat din Australia. Președintele Serbiei: Prin Novak, au vrut să arate cum funcționează ordinea mondială

Patriarhul Serbiei, alături de Novak Djokovic: Pentru tine se ROAGĂ milioane de sârbi ortodocşi!


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost