Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, discurs în Parlamentul României, săptămâna viitoare

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, va susţine, săptămâna viitoare, un discurs în Parlamentul României, a anunțat, miercuri, Florin Cîțu, președintele Senatului.

„Discuţie importantă cu prim-ministrul Ucrainei, Denys Shmyhal: preşedintele Zelenski va susţine un discurs în Parlamentul României. Ca preşedinte al Senatului voi aranja ca acest discurs să aibă loc săptămâna viitoare. Ucraina are tot sprijinul meu. Mulţumesc, Denys!”, a scris Cîţu, miercuri, pe Twitter, potrivit Agerpres.

Reamintim că președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, senatorul Claudiu Târziu, a anunțat, luni, că România trebuie să demareze negocieri cu autoritățile de la Kiev pentru încheierea unui Acord privind „respectarea reciprocă a limbii și istoriei” românești în beneficiul celor 500.000 de etnici români din Ucraina, după cum a relatat RostOnline.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, discurs în Parlamentul României, săptămâna viitoare”

  1. Probabil Zelinski va anunta ca romanilor din Buceag si nordul Bucovinei li se va reda dreptul de a invata in limba romana. Trebuie sa fim foarte atenti ce va aranja suspectul Citu.

Comentariile sunt închise.