VIDEO | Rafael Nadal după ce a pierdut finala de la Indian Wells: „Este dureros când respir, simt ca și cum m-ar înțepa un ac tot timpul”

Rafael Nadal a pierdut finala turneului de la Indian Wells în fața americanului de 24 de ani Taylor Fritz cu scorul de 2-0 (6-3, 7-6).

Nadal a avut câteva meciuri strânse înainte de a ajunge în finală, după victoria din seminifinale împotriva lui Carlos Alcaraz având nevoie de îngrijiri medicale.

Încă din debutul finalei s-a văzut că Rafael Nadal nu se simte bine, perizând primele patru meciuri și masându-și de câteva ori pieptul. La finalul primului set a părăsit terenul din motive medicale, dar a revenit pe teren pentru setul al doilea pe care l-a pierdut la tie-break cu 7-6.

La conferința de presă de după meci acesta a declarat că prioritatea sa este să afle care este problema medicală cu care se confruntă:

De fiecare dată când respir sau când mă mișc simt ca și cum aș avea un ac în interior care mă înțeapă tot timpul. Este un fel de durere care mă limitează foarte mult. Nu este vorba doar de durere, nu mă simt foarte bine pentru că îmi afectează și respirația.”

Nadal a decis deja să nu joace la Miami Open în următoarele două săptămâni și va avea în schimb o scurtă pauză înainte de începerea sezonului pe zgură luna viitoare.

Reaminitm că Rafael Nadal este complet vaccinat împotriva virusului gripei chinezești și i-a recomandat lui Novak Djokovic că cel mai simplu ar fi fost ca acesta să se vaccineze dacă ar fi vrut să participe la turneul de Grand Slam al Australiei de la Melbourne, turneu câștigat chiar de el în lipsa numărului unu mondial.

Sursa: Yahoo Sport


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost