Afacerea vaccinurilor anti Covid, mega escrocheria secolului 21

Risipa banului public nu se întâmplă doar în România unde milioane de doze de vaccin fie au expirat, fie au fost donate sau vândute sub prețul de achiziție în timp ce alte milioane de doze au fost comandate și urmează să fie livrate.

În SUA, pâna acum, guvernul federal a distribuit statelor 720 de milioane de doze, fiind folosite doar 570 de milioane. Asta înseamnă că exista peste 150 de milioane de doze neutilizate, o parte fiind deja expirate. Iar șansele ca dozele rămase să fie folosite sunt minuscule, cei ce au vrut să se vaccineze și cei ce au fost forțați să se vaccineze s-au vaccinat deja.

Și pe lângă cele 150 de milioane de doze nefolosite, SUA va mai primi încă 480 de milioane de doze, având în vedere că, în total, s-au comandat 1.2 miliarde de doze. Bani aruncați pe fereastră, dar care au intrat în buzunarele celor de la Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson, Astra Zeneca etc. Firme care acum insistă cu vaccinuri pentru copii și bebeluși și cu doze de rapel pentru adulți.

Și nu s-au risipit bani doar pe vaccinuri. Să nu uităm de specula care s-a facut la debutul pandemiei cu materialele de protecție, măști, mănuși, halate, echipamente sanitare etc. Grămezi de bani publici intrați în buzunarele băieților deștepți, bani care vor trebui să fie plătiți de toți contribuabilii.

Sursa: Daily Mail


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Afacerea vaccinurilor anti Covid, mega escrocheria secolului 21”

  1. Sa plateasca nemernicul de Catu , nu poporul roman pe care l- a distrus la comanda lui Johanis!

  2. Afacerea Covid , ca si afacerea continuata imediat cu ” razboiul din Ukraina ” sunt solutii ale momentului inventate de asa zisa ” Oligarhie financiara mondiala ” ( fiindca ea exista peste tot , nu doar ” la invadatorii rusi ” ) ca o solutie la Criza Economica Mondiala de supra-productie si supra-consum. De ce ? Deoarece in afacerea COVID ca si in afacerea ” RAZBOIUL ” STATUL GARANTEAZA CONSUMUL SI FACE PLATA PRODUSULUI DE PIATA . Adica la COVID : vaccinuri , materiale de consum , etc la RAZBOI : armament , materiale de consum , alimente , carburanti , etc. DAR CONSUMUL ESTE GARANTAT DE ACESTA DATA DE ” STAT ” . Acum referitor la ” BAIETII DESTEPTII ” din noul SISTEM MONDIAL , ei sunt ca cei de la liceu care stiu sa scrie o factura si sa imparta banii incasati de la stat , pe comisioane ” LA CONTRACT DE CONSULTANTA ” cat sunt de destepti pentru asta , ramane de vazut , la posibile daca vor fii anchete penale viitoare , dar acesti baietii ” YES MENI ” POLITICI au o MARE CALITATE ” SUNT RECOMANDATI SI PROTEJATI DE ” TATUCII EUROPENI SAU MAI DE LA VEST CARE CONTROLEAZA SI DIRIJEAZA ACTIUNEA . Vorba lui ” Bibanul ” D-zeu sa il ierte in profetia lui ” CINE TE RECOMANDA ? ” acesta este intrebarea hamletiana . Se pare ca dupa scandalul cu microfonul ampalsat in biroul lui ARAFAT , A DOUA ZI LA ANTENA 3 A APARUT DOM.DAVID MUNOZ insarcinatul Ambasadei Americane pentru ” AFACERI ” , care la recomandat pe domnul in cauza ARAFAT , ca un mare organizator al ajutorului umanitar acordat populatiei refugiate di Ukraina in Romania. Asa am inteles si ” CINE TE RECOMANDA ” LA UN ASEMENEA ” STAIF ” ASEMENEA ” PERSOANA ” Dar fiindca ” dar din dar se face raiul ” , noi mergem mai departe in ” LANTUL ORBILOR ” CA IN PICTURA CELEBRA A LUI BRUGEL .Cu respect pentru cetatenul turmentat a lui nenea Iancu , macar era ” turmentat ” si nu ” ORB ” .

Comentariile sunt închise.