Mihai Neșu, vizită surpriză în Ghencea. George Ogăraru: Este dovada vie că SUFLETUL este infinit mai puternic decât corpul

Fostul fotbalist Mihai Neșu, care a suferit un grav accident în urmă cu peste 11 ani, a vizitat, marți, noul stadion din Ghencea, unde s-a întâlnit cu vechi prieteni și unde a făcut un apel pentru strângere de fonduri pentru Complexul Sfântul Nectarie.

După vizită, George Ogăraru a transmis pe Facebook un mesaj emoționant, în care a subliniat bucuria întâlnirii cu Mihai Neșu și a făcut un apel pentru donații.

„O dovada vie că Sufletul este infinit mai puternic decât corpul: Mihai Neșu!

Ne-am bucurat nespus de vizita acestui om minunat care si-a dorit să vadă noul stadion Steaua!

A admirat sala Sevilla ( design la care a contribuit în mod decisiv), sălile de antrenament din cadrul clubului, a vrut să-și revadă prieteni vechi precum Iulian Miu, care l-a botezat “Bichonu” sau Vasili Khamutovski, pe Marian Lupu, cel care i-a antrenat fizicul “solid” ani la rând, pe Ștefan Iovan, cel care l-a convins pe Victor Piturcă să-l aducă în Ghencea, a făcut cunoștintă cu antrenorii Academiei de Fotbal Steaua Bucuresti, care i-au dăruit tricoul oficial din acest an, a vizitat studiourile Steaua Tv,hotelul clubului, personalul administrativ și s-a bucurat mult să o întâlnească pe noua câștigătoare a Champions League la tenis de masă, Eliza Samara!

Ar fi vrut să îi revadă și pe Daniel Oprița și pe Gabi Boștină însă programul echipei de seniori nu s-a sincronizat cu această vizită!

Mihai rămâne un exemplu de bunătate, smerenie, prietenie, asumare și curaj, exemplu al păcii sufletești pe care ar trebui să o căutăm și noi, mai presus de ego-ul părerilor personale, al convingerilor sau intereselor lumești! Să facem și noi măcar puțin din ceea ce face el!

Trimite SMS cu textul CRED la 8844 și ajută fundația Mihai Nesu Foundation să finalizeze construcția Centrului Caritabil Sfântul Nectarie din Oradea”, a scris, pe Facebook, George Ogăraru.

Știri pe subiect:

Fundația Mihai Neșu, apel de suflet: Suntem profund emoționați de ceea ce se întâmplă în lume, însă prezentul nostru imediat e în mijlocul acestor copilași cu dizabilități care au nevoie de susținerea noastră

Fostul fotbalist Mihai Neșu, mesaj de Crăciun: Iisus Hristos ne-a arătat cum trebuie să treacă omul prin suferință și nedreptate, de care ne lovim la tot pasul în viața noastră

 

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost