Fundația Mihai Neșu, apel de suflet: Suntem profund emoționați de ceea ce se întâmplă în lume, însă prezentul nostru imediat e în mijlocul acestor copilași cu dizabilități care au nevoie de susținerea noastră

Fundația fostului fotbalist Mihai Neșu, unde sunt îngrijiți copii și tineri cu dizabilități neuromotorii, a făcut, vineri, pe Facebook, pentru susținerea activitatea Centrului de recuperare Sfântul Nectarie, în care 130 copii fac constant terapii în regim caritabil.

„Dragi prieteni, vă trimitem poze de săptămâna aceasta de la terapii. Toți copiii aceștia minunați au nevoie zilnic de terapii ca să se recupereze și cu ajutorul vostru o fac! Vedem situația în lume, suntem profund mișcați de ceea ce se întâmplă lângă noi, însă prezentul nostru imediat e în mijlocul acestor copilași cu dizabilități care au atâta nevoie de susținerea noastră în continuare. Recuperarea lor nu suporta amânare, zilele care ar trece fără terapie ar însemna atrofierea musculaturii și regres. Așa că mergem mai departe pentru ei și îi dăm lui Dumnezeu grija noastră pentru ziua de mâine!

Puteți sprijini activitatea Centrului de recuperare Sfântul Nectarie, în care 130 copii fac constant terapii în regim caritabil donând orice suma online aici: https://mihainesu.shopia.ro/

Vă mulțumim ca sunteți alături de noi. Dumnezeu să vă ocrotească!”, se precizează în apelul Fundației Mihai Neșu.

Știri pe subiect

Fostul fotbalist Mihai Neșu construiește un complex de recuperare pentru copii și o biserică. „Fiecare faptă bună se adună-n cer și-n suflet”

Urarea lui Mihai Neșu, cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști: Să avem și noi din Harul Mântuitorului, să avem putere să trecem peste toate greutățile. Hristos a Înviat!

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost