Summit mondial pe tema covid, luna viitoare, în SUA. Senatorul Claudiu Târziu: Cei care propun „soluțiile salvatoare” sunt aceiași cu cei care provoacă crizele mondiale!

Luna viitoare, pe 12 mai, va avea loc un summit mondial pe tema covid, cu rolul anunțat de organizatori de a pune capăt pandemiei covid și pe a pregăti statele membre pentru viitoare amenințări sanitare.

Anunțul a fost făcut, luni, de Casa Albă.

„Summitul va dubla eforturile noastre colective de a pune capăt fazei acute a epidemiei de covid şi de a ne pregăti în vederea viitoarelor ameninţări legate de sănătate”, se arată într-o declaraţie comună emisă de Washington.

Totodată, guvernul SUA şi ţările participante la summit vor să menţină, de asemenea, sentimentul de urgenţă în faţa epidemiei, anunță News.ro.

„Ştim că trebuie să ne pregătim acum să construim, să stabilizăm şi să finanţăm capacitatea globală de care avem nevoie, nu doar în faţa variantelor de COVID-19, ci şi în faţa altor crize sanitare”, se mai subliniază în comunicatul citat.

Președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, senatorul Claudiu Târziu, a criticat în termeni duri acest summit.

„Păpușarii globali(ști) se vor întîlni luna viitoare la Washington, în vederea dublării eforturilor pentru depășirea fazei acute a pandemiei și definirea viitoarei politici sanitare.

În traducere: pandemia nu s-a încheiat și se va încheia cînd vor considera ei.

Să nu vă faceți iluzii: cei care propun „soluțiile salvatoare” sînt aceiași cu cei care provoacă și desfășoară crizele mondiale”, a scris, joi, pe Facebook, senatorul Claudiu Târziu.

 

 

 

 

 

 

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Summit mondial pe tema covid, luna viitoare, în SUA. Senatorul Claudiu Târziu: Cei care propun „soluțiile salvatoare” sunt aceiași cu cei care provoacă crizele mondiale!”

  1. CORECT si cum se opune statul de drept ” democratic ” in cazul de fata roman , la ” infractiunea mondiala ” zis COVID , PRIN ” INFRACTIUNI ” ASA ZIS SECRETIZATE DE SUTE DE MILIOANE DE EURO? PRIN ALTE FRAUDE . LA O ” ASEMANEA ASA ZISA DEMOCRATIE INFRACTIONALA ” ASEMENEA ” STAT FUNCTIONAL ” . Cu respect pentru ” meseriasii internationali infractionali ” in scopul ” democratiei ” si ” apararii drepturilor omului „

Comentariile sunt închise.