Vor fi desecretizate contractele de achiziții publice făcute în pandemie? Anunțul senatorului Claudiu Târziu (AUR)

Senatorul Claudiu Târziu a anunțat, miercuri, pe Facebook, că toate contractele de achiziții publice realizate în pandemie, începând cu achiziția vaccinurilor, vor fi desecretizate după ce AUR va ajunge la Guvernare.

„Domnul cu ranga de la USR (Cătălin Drulă- n.red) ne spune că decizia achiziționării unui număr nejustificat de vaccinuri anti-COVID i-a aparținut exclusiv fostului premier Cîțu și îl compară pe acesta cu un jucător de poker care și-a bătut joc de banii țării.

De ce nu l-au confruntat useriștii pe Cîțu atunci, la momentul deciziei, cînd erau parteneri de guvernare și controlau Ministerul Sănătății? Atunci puteau împiedica risipa banului public. Acum doar ne confirmă încă o dată faptul că au guvernat dezastruos țara.

După ce va ajunge la guvernare, AUR va desecretiza toate contractele de achiziții publice realizate în pandemie și va începe cu achiziția vaccinurilor.

Românii au dreptul să știe!”, a scris, miercuri, pe Facebook, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Știri pe subiect:

Fostul premier Florin Cîțu, despre vaccinurile anti-covid cumpărate de România: Putem să o anchetăm pe Ursula, să vedem ce a avut în cap când a făcut acest contract pentru toată Uniunea Europeană

Premierul Ciucă și ministrul Bode, chemați în Parlament. AUR solicită clarificări în legătură cu plățile pentru vaccinuri și cu funcția lui Arafat

Nota de plată pentru vaccinurile anti-covid cumpărate în pandemie: Peste un MILIARD de euro. Informații anunțate, în premieră, de Guvernul României

Ministrul Sănătății: România a aruncat 2 milioane de vaccinuri expirate și a donat sau vândut alte 6,5 milioane de doze. Imunitatea colectivă s-a produs, nu trebuie cumpărate noi vaccinuri anti-covid


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Vor fi desecretizate contractele de achiziții publice făcute în pandemie? Anunțul senatorului Claudiu Târziu (AUR)”

Comentariile sunt închise.