EXCLUSIVITATE! Dr. Geanina Hagimă, cercetată disciplinar de Colegiul Medicilor pentru că a protestat față de măsurile impuse în pandemie și a contestat eficiența vaccinării anti-covid. Protest de susținere, marți, 31 mai, în București

Dr. Geanina Hagimă este chemată în fața Colegiului Medicilor Argeș și anchetată disciplinar în urma unei sesizări făcute de Colegiul Medicilor din România, motivul invocat fiind participarea la proteste împotriva măsurilor impuse în pandemie și contestarea eficienței vaccinării anticovid.

În acest context, marți, 31 mai, este anunțat un protest de susținere, în intervalul 10:00-13:00, în fața Colegiului Medicilor din România.

Medicul Geanina Hagima a explicat, în exclusivitate pentru RostOnline, cum s-a ajuns la această situație halucinantă.

Iată faptele și documentele:

În data de 10 mai 2022, Colegiul Medicilor din România a transmis Colegiului Medicilor Argeș o sesizare împotriva medicului Geanina Hagimă.

„În data 4 mai 2022, ora 16:20, în fața sediului Colegiului Medicilor din România a avut loc un protest ce s-a desfășurat între orele 16: 20- 17:30. La protest a participat și doamna doctor Hagimă Geanina- Elena, care a luat cuvântul și a manifestat împotriva măsurilor dispuse pe teritoriul României în timpul pandemiei covid-19, cât și a ineficienței vaccinului covid-19. Totodată, a menționat nemulțumirile față de activitatea Colegiului Medicilor din România în pandemie și faptul că CMR nu a avut grijă ca imaginea medicilor să fie respectată”, se precizează în solicitarea transmisă de Colegiul Medicilor, prin care se prezintă faptele considerate că reprezintă indicii pentru atragerea răspunderii disciplinare.

 

În 24 mai 2022, Colegiul Medicilor Argeș a informat-o pe dr. Hagima Geanina cu privire la sesizarea formulată de Colegiul Medicilor din România. În document nu este comunicată data la care dr. Hagima este convocată pentru audieri.

În acest context, în sprijinul dr. Hagimă Geanina este anunțat un protest de susținere, marți, în intervalul 10:00-13:00, în fața Colegiului Medicilor din România (strada pictor Alexandru Romano, nr.14).

 

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „EXCLUSIVITATE! Dr. Geanina Hagimă, cercetată disciplinar de Colegiul Medicilor pentru că a protestat față de măsurile impuse în pandemie și a contestat eficiența vaccinării anti-covid. Protest de susținere, marți, 31 mai, în București”

  1. Cei din colegiul medicilor,pentru ca au fost de acord cu ,,vaccinarea” cu serul experimental, se fac vinovati de genocid. Ei trebuie judecati si condamati la puscarie.

  2. Cer pedeapsa pentru Colegiul medicilor, sa fim alături de medicii care sunt alături de oameni!

  3. Colegiul este doar un ONG caruia fiecare medic din tara este obligat sa dea o cotizatie lunara din ce in ce msi mare, obligat prin lege ! Certificatul de membru este egal cu dreptul de libera practica. O insulta ! Se strang sume imense de bani si nu exista transparenta cheltuielilor ! E inselaciune, hotie ! Bataie de joc!

Comentariile sunt închise.