Iohannis ne spune că „vinovat pentru creșterea prețurilor este Putin”, în timp ce Nuclearelectrica anunță un profit în creştere cu 249,3% în primul trimestru al anului 2022 comparativ cu aceeași perioadă a anului 2021

Putin a devenit băiatul rău responsabil pentru toate scumpirile din ultima vreme. A crescut prețul energiei? Putin e de vină! A crescut prețul benzinei? Putin e de vină! Au crescut prețurile la alimente? Putin e de vină! A crescut inflația? Putin e de vină!

Această scuză nu e doar a jalnicului președinte al României, ci și a senilului de la Casa Albă. Pe aceeași lungime de undă sunt și birocrații de la Bruxelles, la fel ca și președinții majorității țărilor europene și nu numai.

Păi dacă e așa, înseamnă că Ucraina era motorul lumii și noi nu știam, am aflat abia acum, după ce Rusia a decis să o invadeze, iar Putin era maestrul din umbră care dirija și controla totul la nivel mondial.

Doar că realitatea e cu totul alta, asistăm la un episod speculativ, în timp ce autoritățile stau și se uită de pe margine cum sărăcește lumea.

De exemplu, Nuclearelectrica anunță un profit în creștere cu 249,3% în primul trimestru al anului 2022 comparativ cu aceeași perioadă a anului 2021. Nuclearelectrica se ocupă cu producerea energiei. Cât a crescut prețul kilowatului față de cât era în urmă cu un an? Destul cât să burdușească conturile Nuclearelectrica. Firmă care nu are nimic de-a face cu Putin și războiul.

Același lucru e valabil și pentru firma Oil Terminal, care a anunțat o creștere a profitului cu 81,7% în primul trimestru al anului 2022 comparativ cu aceeași perioadă a anului 2021.

„Compania Oil Terminal este situată în Portul Constanţa şi este cel mai mare terminal pentru import/export ţiţei, produse petroliere şi petrochimice la nivel naţional. Principalele servicii realizate sunt: primirea, depozitarea, condiţionarea şi expedierea ţiţeiului, păcurii, produselor petroliere, petrochimice şi chimice lichide pentru import, export şi tranzit; efectuarea de încercări fizico-chimice, pentru produsele derulate; efectuarea de încercări fizico-chimice pentru terţi, în laboratoarele proprii; efectuarea de reparaţii şi întreţineri pentru instalaţiile şi utilajele aflate în dotare.”

Cu siguranță că același lucru e valabil peste tot. Toate firmele speculează situația, își umplu cuferele și dau vina pe Putin. Poate că Putin e de vină pentru creșterea preturilor, dar explozia acestora se datoarează speculanților.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Iohannis ne spune că „vinovat pentru creșterea prețurilor este Putin”, în timp ce Nuclearelectrica anunță un profit în creştere cu 249,3% în primul trimestru al anului 2022 comparativ cu aceeași perioadă a anului 2021”

  1. Bre , domnule Presedinte in mentalitatea de vreo 2000 de ani romana , in intelepciunea sa acest popor a emis o zicere adica ” HOTUL STRIGA PRIMUL HOTII ” BRE , ai probleme cu cunoasterea mentalitatii si intelepciuni romane ? Puteai si matale sa fii ” smecher ” ca presedinte ales , si sa spui ” CHINEZII SI TERORISTII GALACTICI ” DOMNULE , si asa poti promova la ANTENE , noi ” teroristii mondiali ” cu ” probe in cauza ” Ce stie Romanul cine sunt ” TERORISTII GALACTICII ” , IMPORTANT CA SUNT ALTII SI ” NICIODATA EU IN FUNCTIA MEA DE PRESEDINTE „

Comentariile sunt închise.