Met Gala și moda americană

Met Gala este un eveniment caritabil care se desfășoară în fiecarea an și care are ca scop strângerea de fonduri pentru Institutul de Costume, aripă a Muzeului Metropolitan de Artă din New York.

Fiecare gală serbează tema expoziției din anul respectiv, impunând invitaților o ținută vestimentară care să fie în rezonanță cu subiectul ales. Tema balului din 2022, care tocmai s-a desfășurat seara trecută, a fost extravaganța modei americane.

Iată în continuare ținutele câtorva dintre invitații de anul acesta.

În cazul în care nu ne dau șervețele eu n-am probleme. Și fusta mi-am luat-o ca să nu se vadă cât de subnutrit sunt

Dacă se ia curentul eu o să fiu luminița de la capătul tunelului

Am auzit că la New York sunt inundații frecvente

Mi-am vopsit unghiile ca să se asorteze ceva și cu pantofii

Mi-am pus farfurie zburătoare în cap și nu a mai rămas material pentru mâneci

Când îmi pun pălăria pe cap arăt ca o grămadă de …

Eu sunt de gen fluid

Ce crezi că o să zică ăia din spatele noastre când ne întoarcem cu fața spre ei? Oare o să ne întrebe de când au femeile barbă?

Blugii sunt ai mei, cămașa mi-a dat-o soră-mea, iar mănușile le am de la bunica

Mă știe lumea după tatuajele de pe picioare, așa că am zis să-mi ascund fața

Mi-au crescut și mie sânii!

Mustăcioara lui, pana corbului!

Unde e audiția pentru Domnul Goe?

Păi doar femeile să petreacă o oră la coafor? Dar oare cum o să mă descurc dacă o să trebuiască să mă duc la toaletă?

Sursa: Page Six


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Met Gala și moda americană”

  1. La asemenea circ international , cu ” DEMOCRATIA SI APARAREA DREPTULUI OMULUI IN FOLOSUL RAZBOIULUI SI A VANZARII DE ARMAMENT ” avem CA IN CARAGIALE , ” TRAHANACHE CU PRISTANDA ” GASESTI UN ASEMENEA CIRC AL MODEI AMERICANE ADICA ” CU ORICE PRET AL RIDICOLULUI DOAR ESTE IMPORTANT SA IESI IN EVIDENTA MEDIATIZAT ” . ” DEMOCRATIA RAZBOIULUI ” VERSUS ” DEMOCRATIA MODEI ” tot pentru strangere de ” fonduri ” . Este specific SI LA moda , si pe plaiul dambovitean . ” iesirea in evidenta media ” cu orice scop al ridicolului ” politic , social si economic ” acum mai de curand si militar ” prin manevre de aratarea a ” FORTEI MILITARE ” , care sa il impresioneze ” pe ” FARAONUL DE LA KREMLIN ” de catre ” FARAONUL DE LA WASHINGTON ” PE DULCELE PLAI MIORITIC , vorba unuia din Caragiale ” ca de la FARAON LA FARAON ” .Mai mult avem si vizite pe : FRONT , de prime doamne , ca in primul razboi mondial cu Regina Maria , unde era durere si disperare privind situatia REALA de atunci a tarii DAR acum vedem ” circ ” si marketing politic intern si international” FARA A SE LUA IN CALCUL DISPERAREA PREZENTA SI VIITOARE A NATIEI ROMANE REFERITOR LA ” ZIUA DE MAINE ” . Cu respect , pentru nenea Iancu , ” Nostradamus Politruciei Romanesti” . PROMOVEAZAL ” DOAMNE ” PE DOMNUL PRESEDINTE LA POSTUL NATO DORIT PRIN ” ASCULATAREA ARATATA FATA DE ADEVARATA DEMOCRATIE ” SI NOI VOM MULTUMII DIN ” INIMA PARTIDULUI ” SI VOM DORMII LINISTITI ” CA PE VREMURI LA FMI ” FIINDCA ALTII AU ” GRIJA DE BANII , SUVERANITATEA SI INDEPENDENTA NOASTRA „

Comentariile sunt închise.