Met Gala și moda americană

Met Gala este un eveniment caritabil care se desfășoară în fiecarea an și care are ca scop strângerea de fonduri pentru Institutul de Costume, aripă a Muzeului Metropolitan de Artă din New York.

Fiecare gală serbează tema expoziției din anul respectiv, impunând invitaților o ținută vestimentară care să fie în rezonanță cu subiectul ales. Tema balului din 2022, care tocmai s-a desfășurat seara trecută, a fost extravaganța modei americane.

Iată în continuare ținutele câtorva dintre invitații de anul acesta.

În cazul în care nu ne dau șervețele eu n-am probleme. Și fusta mi-am luat-o ca să nu se vadă cât de subnutrit sunt

Dacă se ia curentul eu o să fiu luminița de la capătul tunelului

Am auzit că la New York sunt inundații frecvente

Mi-am vopsit unghiile ca să se asorteze ceva și cu pantofii

Mi-am pus farfurie zburătoare în cap și nu a mai rămas material pentru mâneci

Când îmi pun pălăria pe cap arăt ca o grămadă de …

Eu sunt de gen fluid

Ce crezi că o să zică ăia din spatele noastre când ne întoarcem cu fața spre ei? Oare o să ne întrebe de când au femeile barbă?

Blugii sunt ai mei, cămașa mi-a dat-o soră-mea, iar mănușile le am de la bunica

Mă știe lumea după tatuajele de pe picioare, așa că am zis să-mi ascund fața

Mi-au crescut și mie sânii!

Mustăcioara lui, pana corbului!

Unde e audiția pentru Domnul Goe?

Păi doar femeile să petreacă o oră la coafor? Dar oare cum o să mă descurc dacă o să trebuiască să mă duc la toaletă?

Sursa: Page Six

Dragoș Doran

About Dragoș Doran

Alături de Dreapta creștină și de Rost încă de la începuturi. Autodidact în ale scrisului.

Un comentariu la „Met Gala și moda americană”

  1. La asemenea circ international , cu ” DEMOCRATIA SI APARAREA DREPTULUI OMULUI IN FOLOSUL RAZBOIULUI SI A VANZARII DE ARMAMENT ” avem CA IN CARAGIALE , ” TRAHANACHE CU PRISTANDA ” GASESTI UN ASEMENEA CIRC AL MODEI AMERICANE ADICA ” CU ORICE PRET AL RIDICOLULUI DOAR ESTE IMPORTANT SA IESI IN EVIDENTA MEDIATIZAT ” . ” DEMOCRATIA RAZBOIULUI ” VERSUS ” DEMOCRATIA MODEI ” tot pentru strangere de ” fonduri ” . Este specific SI LA moda , si pe plaiul dambovitean . ” iesirea in evidenta media ” cu orice scop al ridicolului ” politic , social si economic ” acum mai de curand si militar ” prin manevre de aratarea a ” FORTEI MILITARE ” , care sa il impresioneze ” pe ” FARAONUL DE LA KREMLIN ” de catre ” FARAONUL DE LA WASHINGTON ” PE DULCELE PLAI MIORITIC , vorba unuia din Caragiale ” ca de la FARAON LA FARAON ” .Mai mult avem si vizite pe : FRONT , de prime doamne , ca in primul razboi mondial cu Regina Maria , unde era durere si disperare privind situatia REALA de atunci a tarii DAR acum vedem ” circ ” si marketing politic intern si international” FARA A SE LUA IN CALCUL DISPERAREA PREZENTA SI VIITOARE A NATIEI ROMANE REFERITOR LA ” ZIUA DE MAINE ” . Cu respect , pentru nenea Iancu , ” Nostradamus Politruciei Romanesti” . PROMOVEAZAL ” DOAMNE ” PE DOMNUL PRESEDINTE LA POSTUL NATO DORIT PRIN ” ASCULATAREA ARATATA FATA DE ADEVARATA DEMOCRATIE ” SI NOI VOM MULTUMII DIN ” INIMA PARTIDULUI ” SI VOM DORMII LINISTITI ” CA PE VREMURI LA FMI ” FIINDCA ALTII AU ” GRIJA DE BANII , SUVERANITATEA SI INDEPENDENTA NOASTRA „

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: