„Tratatul Global de Pandemie” al OMS include un plan pentru un pașaport digital universal de vaccinare

Săptămâna aceasta, reprezentanții celor 194 de țări membre OMS urmează să voteze amendamentele Regulamentului Internațional de Sănătate care va elimina orice putere a țărilor suverane, aceasta fiind predată OMS în cazul unei pandemii.

Dacă aceste amendamente vor fi ratificate, OMS va avea autoritatea unică de a defini ce anume constituie o pandemie.

În plus, modificările includ și planuri pentru un sistem de pașapoarte digitale universale obligatorii de vaccinare, care vor fi sub autoritatea OMS.

OMS este convinsă că amendamentele vor fi adoptate, așa că a contractat deja o companie cu sediul în Germania, T-Systems, pentru dezvoltarea tehnologiei.

Din anunțul comun OMS și T-Systems:

„Organizația Mondială a Sănătății (OMS) va face ca procesul de introducere a certificatelor digitale de vaccinare de către statele sale membre să fie mult mai ușor în viitor. OMS va crea un mecanism centralizat în acest scop. Acesta va permite verificarea codurilor QR de pe certificatele electronice de vaccinare oriunde în lume. Este destinat să servească drept procedură standard și pentru alte vaccinări, cum ar fi poliomielita sau febra galbenă. OMS a selectat T-Systems ca partener industrial pentru dezvoltarea serviciilor de validare a vaccinării.”

Potrivit lui Garret Mehl, ​​șeful Departamentului de Sănătate Digitală și Inovare al OMS, planul pentru noul sistem universal este să emită un ID digital cu cod QR fiecărei persoane de pe planetă, astfel încât toată lumea va putea fi urmărită și monitorizată.

Dar, nu vă faceți griji, este doar un exercițiu de „consolidare a încrederii”, explică Mehl.

„Certificatele de vaccinare care sunt inviolabile și verificabile digital creează încredere. Prin urmare, OMS sprijină statele membre în construirea rețelelor naționale și regionale de încredere și a tehnologiei de verificare. Mecanismul centralizat al OMS servește și ca o punte între sistemele regionale. Poate fi folosit și ca parte a viitoarelor campanii de vaccinare și a înregistrărilor la domiciliu.”

De menționat că OMS este un organism internațional, neales și fără nici un fel de responsabilități, condus de etiopianul Tedros Adhanom Ghebreyesus, care tocmai a fost reales pentru încă un mandat, și care a susținut în mod repetat minciunile regimului de la Beijing și toate restricțiile aberante din ultimii doi ani.

Sursa: The Gateway Pundit

Pe același subiect:


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost