Klaus Iohannis și implicit România, a cincea roată la căruță

Dacă ar fi vorba de cetățeanul Klaus Iohannis n-ar fi nici o problemă. Din nefericire, acesta e președintele României și e o mare problemă când observi că nimeni nu-l bagă în seamă, că toți îl tratează ca a cincea roată la căruță. Pentru că acest lucru se reflectă asupra țării.

Ultima oară s-a întâmplat astăzi, odată cu vizita la Kiev a liderilor Franței, Italiei și Germaniei, pe de-o parte, și, cu voia dumneavoastră, pe de altă parte și ultimul pe listă, președintele României.

O dată la mână, cei trei președinți au călătorit împreună, au apărut și poze cu aceștia din trenul cu care s-au deplasat din Polonia spre Ucraina. Iohannis pauză, lumea a început să se îngrijoreze. Unde e Iohannis? O fi întârziat și a plecat trenul fără el? O avea vreo problemă? Nu se știe. Ulterior aflăm că Iohannis s-a deplasat separat de cei trei la Kiev. Iohannis a plecat din România, în timp ce cei trei lideri europeni au plecat împreună din Polonia. Normal ar fi fost, dacă tot se vorbește de o vizită comună, ca Iohannis să se fi deplasat în Polonia și de acolo să meargă împreună la Kiev. Dar se vede că e plin de amatori și incompetenți în aparatul administrativ al președinției române dacă nu a fost măcar unul care să-i sugereze acest lucru.

Într-un final a ajuns și Iohannis la Kiev. Am zis că, poate, la fața locului va fi tratat la fel ca ceilalți lideri europeni. Speranțe deșarte. Și ucrainenii l-au marginalizat, l-au tratat tot ca a cincea roată la căruță. Asta în condițiile în care România a oferit adăpost la sute de mii de ucraineni.

Puteți viziona mai jos un clip video înregistrat pe străzile din Irpin, în apropierea Kievului. Cei trei lideri europeni sunt împreună, umăr la umăr, în timp ce un ucrainean le explică ceva. Iohannis al nostru e și el pe acolo, prin zonă, pare că e gardă de corp, nu un oaspete la fel ca cei trei.

Până și presa internațională raportează doar despre vizita celor trei președinți, nici o mențiune despre Iohannis.

Cam la nivelul ăsta a ajuns România. Condusă de incompetenți slugarnici, fără demnitate și fără coloană vertebrală. Nu e de mirare că suntem tratați așa cum suntem.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Klaus Iohannis și implicit România, a cincea roată la căruță”

Comentariile sunt închise.