VIDEO | Strigător la cer! Lui George Simion i s-a interzis accesul în Basarabia

George Simion, președintele AUR, deputat și membru al delegației oficiale a Parlamentului României care urmează să ia parte la ședința comună de astăzi a Parlamentelor celor două state românești, a fost oprit în aeroportul de la Chișinău de agenți ai Poliției de Frontieră care nu i-au permis intrarea pe teritoriul Moldovei de dincolo de Prut.

Redăm mai jos mesajul senatorului Claudiu Târziu:

„Este strigător la cer!

Un demnitar al României este interzis și astăzi în Republica Moldova, al doilea stat românesc.

George Simion, deputat al României și lider al AUR, a primit interdicție în Republica Moldova pe timpul regimului comunist recent încheiat. Interdicție menținută pînă în Oct. 2023.

În această seară, George Simion a fost oprit pe aeroportul Chișinău și urmează să fie trimis cu primul avion la București, pentru că regimul pretins euro-democrat al președintelui Maia Sandu menține în vigoare o decizie a regimului comunist pro-Putin de mai ieri.

Menționez că George Simion face parte dintr-o delegație oficială a Parlamentului de la București.

Republica Moldova are nevoie de România ca de aer. De banii ei, de bunăvoința ei, de relațiile ei internaționale, de gazele și energia ei electrică, de susținerea ei in UE etc. Și ce face? Umilește România! Pentru că a umili un demnitar român înseamnă a umili întregul stat român.

Și de ce se întîmplă asta? Pentru că acel demnitar este la vîrful unei mișcări care vrea să salveze Republica Moldova, în singurul mod posibil, prin unificarea cu Țara-Mama, România!”


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „VIDEO | Strigător la cer! Lui George Simion i s-a interzis accesul în Basarabia”

    • Despre care lege e vorba? Decizia lui dodon e litera de lege și pt. sandu? Pai atunci care a fost schimbarea în Basarabia?

Comentariile sunt închise.