Dialog de AUR, într-un nou podcast CONSERVATORII. Toleranța, de la îngăduința creștină, la perfidia progresiștilor

Toleranța, însemnând îngăduință din perspectivă creștină, este astăzi o noțiune confiscată de progresisți și transformată într-un cal troian folosit pentru a distruge fortăreața gândirii conservatoare.

Pervertită de ideologie, toleranța rămâne utilă numai pentru demagogii din politică, nu și pentru creștini, care iubesc îndreptător.

Acestea sunt câteva dintre ideile rostite într-un nou episod „Conservatorii”, având tema „Toleranța”. Participanții la dialog- senatorii AUR, Claudiu Târziu și Sorin Lavric- oferă în acest podcast o interpretare genială a toleranței, de la perspectiva creștină, la capcanele ideologiei progresiste.

„Din punct de vedere al înțelesului evanghelic, toleranța este rodul iubirii. Toleranța înseamnă îngăduință, înseamnă a face pe plac, a admite si a suporta. Din punct de vedere creștinesc, toleranța înseamnă și a suferi. De fapt, în primul rând înseamnă a suferi.

Toleranța înseamnă a suporta răul. Acest soi de toleranță nu te poate pune într-un soi de neutralitate, căci asta pretind din punct de vedere ideologic comisarii corectitudinii politice”, a spus senatorul AUR, Claudiu Târziu.

Pe de altă parte, senatorul Sorin Lavric avertizează că „dacă se continuă cu acest apel stăruitor la toleranță, se va ajunge până acolo încât în democrație nu vom mai avea voie să avem sentimente negative”.

„Toleranța este calul troian pe care îl folosesc progresiștii pentru a sparge fortăreața gândirii conservatoare”, a precizat senatorul Sorin Lavric.

Iar prin impunerea acestei toleranțe, subliniază Claudiu Târziu, progresisții „nu urmăresc decât să paralizeze orice reacție de apărare naturală și să împingă spre dizolvare morală, spirituală, biologică, atât persoanele , cât și comunitățile”.

În loc de concluzie:

Sorin Lavric: Trebuie să fim toleranți în sens creștin, dar în nici un caz nu trebuie să fim creduli, în sensul progresist pe care îl așteaptă neomarxiștii de la noi.

Claudiu Târziu: Diferența constă în iubire!

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost