O româncă a fost UCISĂ de un rechin, în Egipt

Încă o femeie a murit după ce a fost atacată de un rechin în Marea Roşie, în Egipt, la sud de oraşul Hurghada, a anunţat duminică Ministerul Mediului egiptean, surse precizând pentru Reuters că este vorba de o turistă româncă, informează Agerpres.

Două surse au declarat pentru agenţia de presă Reuters că trupul unei turiste românce de circa 40-50 de ani a fost descoperit la câteva ore după ce un atac asemănător a ucis o austriacă de 68 de ani.

Ambele atacuri au avut loc la circa 600 de metri distanţă unul de celălalt, în Golful Sahl Hashleesh, potrivit surselor.

Ministerul Mediului din Egipt a anunţat într-un comunicat că o comisie a fost înfiinţată pentru a investiga circumstanţele în care au avut loc cele două atacuri şi eventualele motive ştiinţifice care au dus la acestea.

Guvernoratul Mării Roşii din Egipt a emis vineri un ordin privind închiderea mai multor plaje de la Marea Roşie după ce o femeie austriacă, în vârstă de 68 de ani, a murit după ce a fost atacată de un rechin în dimineaţa aceleiaşi zile în apele Golfului Sahl Hasheesh.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost