Marșul NORMALITĂȚII și parada LGBT, sâmbătă, 9 iulie, în Capitală

Sâmbătă, 9 iulie, în Capitală, va avea loc „Marșul normalității”, organizat în aceeași zi în care este anunțată parada LGBT.

Marșul normalității începe la ora 13.00, în Piața Victoriei, de unde participanții vor pleca pe traseul Pța Victoriei- Pța Romană- Universitate- Unirii- Dealul Patriarhiei.

„Haideți să spunem împreună un NU hotărât căsătoriillor și parteneriatelor civile homosexuale, adopției copiilor de către homosexuali, pedofiliei, propagandei ideologice de gen în școli și paradelor depravate din România. Susținem cu toții familia întemeiată de un bărbat și o femeie”, spun organizatorii marșului normalității.

Pe de altă parte, marșul LGBT va avea loc începând cu ora 17.00, tot sâmbătă, având ca punct de plecare tot Piața Victoriei, dar spre Parcul Izvor.

De altfel, de câteva zile, în Capitală a început Bucharest Pride, festival ce reunește mai multe evenimente dedicate comunității homosexualilor.

Sursa foto: Accept România/Facebook

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Marșul NORMALITĂȚII și parada LGBT, sâmbătă, 9 iulie, în Capitală”

  1. Constatăm cu amărăciune că noi, cei de la Noua Dreaptă, suntem boicotați nu numai de Facebook (unde avem total interzis) dar chiar și de prieteni (cel puțin așa îi considerăm noi și pe cei de la Rostonline). Chiar era greu să fie menționat în articol în loc de impersonalul „organizatorii Marșului Normalității”, „Noua Dreaptă, organizatorul Marșului Normalității”?

Comentariile sunt închise.