Novak Djokovic: Nu sunt vaccinat şi nu intenţionez să mă vaccinez. Renunță sârbul la US Open din SUA? (VIDEO)

Tenismenul Novak Djokovici a reiterat, imediat după ce a câștigat turneul de la Wimbledon, că nu intenționează să se vaccineze anti-covid, astfel încât participarea la US Open este pusă sub semnul întrebării.

„Aştept o veste bună din Statele Unite pentru că îmi doresc să merg, să joc un turneu sau două înainte de US Open. Eu nu sunt vaccinat şi nici nu am intenţia să o fac. Deci, singura veste bună posibilă ar fi o suspendare a vaccinării obligatorii pentru a intra pe teritoriul Statelor Unite sau o scutire. Dar nu cred că o scutire este realist”, a spus Novak Djokovic, informează agenția AFP, citată de Agerpres.

Nu este prima dată când tenismenul Novak Djokovic renunță la un turneu unde participarea este condiționată de vaccinarea anti- covid. Novak Djokovic a anunțat, în martie, că se retrage de la turneele Indian Wells și Miami Open, evenimente Masters Series organizate în  SUA, unde vaccinarea este obligatorie pentru a intra în țară.

Novak Djokovic a renunțat și la Australian Open, după ce accesul în țară i-a fost interzis, tot din cauza refuzului de a se vaccina anti-covid.

Știri pe subiect:

Novak Djokovici: Susțin dreptul fiecărui om de a alege. Renunț la trofee, dacă sunt obligat să mă vaccinez. Este prețul pe care sunt dispus să-l plătesc

Novak Djokovic, expulzat din Australia. Președintele Serbiei: Prin Novak, au vrut să arate cum funcționează ordinea mondială

Patriarhul Serbiei, alături de Novak Djokovic: Pentru tine se ROAGĂ milioane de sârbi ortodocşi!


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost