Senatorul Claudiu Târziu (AUR), în dialog cu românii: Sondăm toate straturile societății românești, astfel încât acțiunile noastre politice să fie întemeiate pe ADEVĂR (VIDEO)

Clasa politică nu este de nici un folos dacă nu este în slujba celor pe care vrea și pretinde că îi reprezintă, a declarat, într-un interviu pentru TVR Iași, senatorul Claudiu Târziu (AUR).

Pentru aceasta, a subliniat Claudiu Târziu, este nevoie ca oamenii politici să cunoască realitatea din țară și să iasă în întâmpinarea nevoilor reale ale românilor. Este ceea ce se urmărește în cadrul campaniei „Ce vor românii”, a explicat senatorul Claudiu Târziu.

„Suntem într-o campanie de consultare publică, pe care am început-o, luni, la Vaslui și pe care o vom termina- peste zece zile- la Galați.

În cadrul ei vom desfășura și o academie politică destinată celor din partidul AUR, dar până atunci noi urmărim să aflăm de la români cu ce probleme se confruntă, care sunt aspirațiile lor, care sunt dorințele lor în privința clasei politice.

În mare, știm care sunt problemele generale ale românilor, motiv pentru care nici nu am pus semn de întrebare la titlul campaniei noastre, pentru că știm, dar vrem să ne convingem că ceea ce știm noi este real. Asta se face numai prin dialog direct cu românii care nu sunt într-o tabără sau alta politică, ci sunt în societatea civilă, aparțin ONG-urilor, sau Bisericii sau mediului de afaceri sau mediului intelectual. Noi din aceste zone am invitat reprezentanți de seamă, să participe la un dialog viu și, sperăm noi, foarte folositor pentru ambele părți.

Aceste ambele părți ar trebui să devină un întreg. Clasa politică nu este de nici un folos dacă nu este în slujba celor pe care vrea și pretinde că îi reprezintă; și nu îi poate reprezenta cu adevărat decît dacă iese în întâmpinarea așteptărilor lor”, a explicat senatorul Claudiu Târziu (AUR).

Liderul AUR a menționat că în această perioadă se mai desfășoară o campanie, anume „AUR TE AUDE”, care se referă la problemele de zi cu zi ale cetățenilor, de la cele mai mici, birocratice, la cele mai mari, de supraviețuire.

„Deci sondăm toate straturile societății românești, astfel încât acțiunile noastre politice să fie întemeiate pe adevăr și pe necesități reale, nu pe închipuirile minților noastre de oameni politici care poate vedem uneori realitatea deformată”, a subliniat senatorul Claudiu Târziu (AUR).

Marți, 12 iulie, caravana „Ce vor românii” a ajuns la Iași.

„Iașul a trecut de multă vreme de momentul în care avea nevoie de apă curentă, iluminat și asfalt pe străzi.

Iașul și ieșenii au nevoie de înlesnirea procesului de obținere ale autorizațiilor de construcție și ale celor de funcționare pentru producătorii mici și mijlocii. Ieșenii vor să obțină fondurile europene mai ușor, fără ca statul să le pună piedici suplimentare față de cele ale Comisiei Europene. Iașul vrea drumuri de mare viteză sigure, nu drumuri ca pietre de mormânt.

Continuăm caravana noastră prin orașele Moldovei și pregătim deja caravane prin care vom ajunge în toate provinciile istorice ale țării, la toți românii.

Fiți alături de noi, pentru că doar împreună ne vom face o țară mai bună, o țară cum ne-o dorim noi toți!”, a scris, marți, pe Facebook, senatorul Claudiu Târziu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost