Senatorul Claudiu Târziu (AUR), semnal de alarmă: În timp ce alte state repun în funcțiune centralele electrice pe cărbune, guvernul nostru le închide DEFINITIV!

Senatorul Claudiu Târziu (AUR) a semnalat, marți, o gravă problemă cu care se confruntă România, anume starea sectorului energetic, avertizând că acesta riscă dă fie îngropat definitiv din cauza actualei guvernări.

„Actuala guvernare îngroapă definitiv sectorul energetic! Ordonanța de Urgență 108, dată de guvernul-dezastru PNL-PSD-UDMR în ultimele zile ale lunii iunie, interzice construirea unor noi capacități energetice pe bază de cărbune și reglementează ÎNCHIDEREA, în următorii ani, a carierelor de lignit și minelor de huilă.

În timp ce alte state repun în funcțiune centralele electrice pe cărbune, guvernul nostru le închide definitiv! Acest guvern este un pericol la adresa siguranței noastre naționale!”, a transmis, marți, pe Facebook, senatorul Claudiu Târziu.

Știri pe același subiect:

Guvernul german a aprobat utilizarea unui număr mai MARE de centrale electrice pe CĂRBUNE

Senatorul Claudiu Târziu critică Legea decarbonizării: Guvernul vrea să închidă DEFINITIV și IREVERSIBIL toate grupurile energetice pe bază de cărbune.

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost