Gheorghe Hagi, prezent la meciul caritabil organizat de Legendele fotbalului pentru copiii bolnavi de leucemie

Gheorghe Hagi, cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor, s-a alăturat campaniei de ajutorare a copiilor bolnavi de leucemie, organizată de Liga Legendelor și de părintele Mihail Bucă.

Hagi va participa la meciul de fotbal caritabil organizat în ziua de 7 septembrie.

„REGELE vine la meci, este alături de noi!”, a anunțat, pe Facebook, Liga Legendelor.

Reamintim că Liga Legendelor organizează miercuri, 7 septembrie, pe Stadionul „1 mai” din Slobozia, un meci de fotbal caritabil în sprijinul copiilor bolnavi de leucemie, după cum a anunțat RostOnline.

Evenimentul este intitulat „Fotbalul face bine! Alături de Irene și Secția de Oncohematologie Pediatrică I.C. Fundeni.”

Simbolul campaniei este micuța Irene- Ecaterina, fetița părintelui Mihail Bucă, care este internată la Spitalul Fundeni, după ce a fost diagnosticată cu leucemie.

Fondurile obtinute in urma evenimentului vor fi utilizate pentru achizitia de aparatura medicala necesara Sectiei de Oncohematologie Pediatrica a Institutului Clinic Fundeni.

Biletele-donație sunt disponibile pe www.bilete.ro. Fiecare donator poate achiziționa un număr nelimitat de bilete-donație.

Cine dorește să doneze sume mai mari o poate face în conturile Asociației Liga Legendelor deschise la Banca Comercială Română:

Cont RON: RO51 RNCB 0076 1694 9044 0007

Cont EURO: RO24 RNCB 0076 1694 9044 0008

Știri pe același subiect:

„Alături de Irene!” Apelul Arhid. Mihail Bucă pentru fiica sa, care a fost diagnosticată cu leucemie acută mieloblastică

Arhid. Mihail Bucă, îndemn la rugăciune pentru copiii bolnavi de leucemie: Așa cum ați făcut-o pentru Irene, vă rog să vă aplecați și spre aceste suflete nevinovate!

 

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost