Legendele fotbalului, meci caritabil pentru copiii bolnavi de leucemie. Simbolul campaniei este micuța Irene, fetița părintelui Mihail Bucă (VIDEO)

Liga Legendelor organizează miercuri, 7 septembrie, pe Stadionul „1 mai” din Slobozia, un meci de fotbal caritabil în sprijinul copiilor bolnavi de leucemie.

Evenimentul este intitulat „Fotbalul face bine! Alături de Irene și Secția de Oncohematologie Pediatrică I.C. Fundeni.”

Simbolul campaniei este micuța Irene- Ecaterina, fetița părintelui Mihail Bucă, care este internată la Spitalul Fundeni, după ce a fost diagnosticată cu leucemie.

„În România, datele Registrului Național de Cancer arată că aproximativ 50% dintre copiii diagnosticati anual cu leucemii acute sau limfoame maligne se adresează Institutului Clinic Fundeni, atât pentru stabilirea diagnosticului corect și complet, cât și pentru administrarea protocoalelor europene de chimioterapie, efectuarea procedurilor de transplant medular și a noilor terapii personalizate.

Prin această campanie, al cărei simbol este Irene, fetița Părintelui Mihail Bucă, nădăjduim să venim în sprijinul pacienților pediatrici cu afecțiuni grave care necesită terapii medicale speciale pe care, de cele mai multe ori, in pofida dotărilor insuficiente, medicii de la Fundeni ( EROII copiilor) reușesc să le implementeze cu succes, oferind micuților pacienți o nouă șansă la viață. Niciun copil nu ar trebui să treacă prin atâta suferință.

Când ai posibilitatea să pui umărul la a alina suferința unor copii, singura soluție este să te implici. Dreptul la sănătate este unul esențial, iar viitorul nostru depinde de cel al copiilor noștri”, a precizat, pe Facebook, Liga Vedetelor.

Biletele-donație sunt disponibile pe www.bilete.ro. Fiecare donator poate achiziționa un număr nelimitat de bilete-donație.

Cine dorește să doneze sume mai mari o poate face în conturile Asociației Liga Legendelor deschise la Banca Comercială Română:

Cont RON: RO51 RNCB 0076 1694 9044 0007

Cont EURO: RO24 RNCB 0076 1694 9044 0008

Știri pe același subiect:

„Alături de Irene!” Apelul Arhid. Mihail Bucă pentru fiica sa, care a fost diagnosticată cu leucemie acută mieloblastică

Arhid. Mihail Bucă, îndemn la rugăciune pentru copiii bolnavi de leucemie: Așa cum ați făcut-o pentru Irene, vă rog să vă aplecați și spre aceste suflete nevinovate!


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Legendele fotbalului, meci caritabil pentru copiii bolnavi de leucemie. Simbolul campaniei este micuța Irene, fetița părintelui Mihail Bucă (VIDEO)”

Comentariile sunt închise.