Pr. prof. Stelian Tofană, la Mănăstirea Nicula: Maica Domnului ajută acolo unde nimeni nu poate să o facă

Maica Domnului ajută acolo unde nimeni nu poate să o facă, le-a spus părintele Stelian Tofană pelerinilor care au asistat sâmbătă seara, la Slujba Privegherii, oficiată pe altarul de vară al Mănăstirii Nicula, anunță Radio Renașterea.

„Am venit mulți cu conștiințele încărcate, cu sufletele zdrobite de întristare și cu povara păcatelor. Poate unii, cu bucurie, am ajuns aici ca să-i mulțumim lui Dumnezeu pentru câte ni le-a rânduit în viață, împreună cu Maica Domnului. Să știți că Maica Domnului ia impasul, ia necazul omului, și pe le duce Fiului ei, care nu rămâne insensibil atunci când ea intervine (…).

 

Să vă lăsați mângâiați, convinși și plini de nedejde că cele pe care le-ați spus, sau încă nu le-ați spus Maicii Sfinte, chiar acum sunt duse de către ea la Fiul ei. Și să fiți încredințați cu toții ca veți primi de la Fiul ei un dar și un ajutor mai bun și mai valoros decât l-ați putea primi de la oameni. Din seara aceasta puneți această nădejde în suflet că atunci când sunteți în nevoi și-n necazuri, să nu deznădăjduiți, deoarece este cineva care știe cum să vă ajute, adică Maica Domnului, cea pe are ați venit aici să o rugați!, și-a încheiat părintele profesor cuvântul său”, a spus pr. prof. univ. dr. Stelian Tofană.

Duminică dimineață, începând cu ora 9:00, va fi oficiată Sfânta Liturghie. Va sluji și va predica Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului.

Pe același subiect:

Zeci de mii de pelerini sunt așteptați la hramul Mănăstirii Nicula

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost