Senatorul Claudiu Târziu: „Consumați insecte!”, ni se sugerează tot mai des în ultima vreme. Suntem REEDUCAȚI să acceptăm meniul pe care elitele globaliste îl pregătesc pentru noi

Ușor, ușor, suntem obișnuiți cu ideea și reeducați să acceptăm meniul pe care elitele globaliste îl pregătesc pentru noi, spune senatorul Claudiu Târziu (AUR), în contextul în care la nivelul Uniunii Europene au fost deja aprobate pentru consum trei insecte.

Însă, subliniază Claudiu Târziu, până a ajunge să consumăm „meniul pregătit de elitele globaliste”, trebuie să ne ocupăm de „curățenia” internă.

„Consumați insecte!” – ni se sugerează tot mai des în ultima vreme. UE a aprobat deja spre consum trei insecte. Vor urma și altele.

Vedete ca Nicole Kidman au intrat în scenă și au început să facă propagandă mîncatului de viermi și insecte.

Ușor, ușor, sîntem obișnuiți cu ideea și reeducați să acceptăm meniul pe care elitele globaliste îl pregătesc pentru noi.

Pînă la consumul de insecte, poate că ar trebui să începem cu deratizarea dăunătorilor care rod la temelia României, a lipitorilor care sug resursele acestei țări, a gîndacilor care au invadat bucătăria noastră internă și nu ne lasă să ne conducem țara așa cum considerăm potrivit, a paraziților care trăiesc din taxele românilor.

Curățenie, nu consum!”, a transmis, dumincă, pe Facebook, senatorul Claudiu Târziu.

Știri pe același subiect:

Alimentele pe bază de insecte vor fi comercializate și în România. O multinațională testează deja primele produse

Premieră în România. A apărut pâinea din făină de greier

 

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost