Suntem pregătiți să ne apărăm țara? Claudiu Târziu (AUR): Dintr-o țară exportatoare de armament, am ajuns să importăm și praf de pușcă!

Senatorul Claudiu Târziu, președintele CNC AUR, a avertizat cu privire la starea în care a fost adusă industria de armament din România, întrebându-se dacă în cazul unui conflict armat românii mai au cu ce să-și apere țara.

„În cazul unui conflict armat, sintem pregătiți să ne apărăm țara? Avem cu ce?

Dintr-o țară exportatoare de armament, inclusiv tancuri și rachete, România a ajuns astăzi în situația scandaloasă de a importa pînă și praf de pușcă. În industria de apărare au lucrat în jur de 40.000 de oameni. Astăzi, această industrie aproape că nu mai există.

Deși România e condusă de un general, iar în vecinătatea noastră are loc un război, nici un proiect important de relansare a industriei de apărare și de dotare a Armatei nu există. Lipsa de responsabilitate, de decizie și de hotarire este șocantă.

Cei care au condus România i-au sabotat cu bună știință sau din incompetență capacitatea de apărare, economia, educația, sănătatea.

Acum, în ceasul al 12-lea, nu trebuie să ne pierdem speranța că putem să ne recuperăm și să ne reconstruim țara. Avem datoria de a face asta pentru viitorul copiilor noștri.

Asta va face AUR!”, a transmis, joi, pe Facebook, senatorul Claudiu Târziu.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Suntem pregătiți să ne apărăm țara? Claudiu Târziu (AUR): Dintr-o țară exportatoare de armament, am ajuns să importăm și praf de pușcă!”

  1. Domnule Senator , in logica informatiei exista o axioma ” negarea negaraii informatiei ” exprima adevarul .Apoi unde este logica informatiei politice , adica dupa spusele d-voastra ” o fosta tara exportatoare de armament ” , corect dar eram in anii 70-80 pe vremea ” hulitului comunism” de catre domnia voastra si partidul pe care il reprezentanti in Parlament . APOI SA NE DECIDEM CAND ESTE ” BINE CU TRECTUL ” SI ” CAND ESTE RAU CU TRECUTUL ” ACESTEI TARII ? OARE NUMAI CAND CONVINE PROPAGANDEI POLITICE ? PACAT , VREM UN ALT PREZENT POLITIC DAR TOT ” POLITRUCI ” AM RAMAS . Cu respect pentru cei din asa zisul ” trecut comunist ” care au asigurat independenta ,economica , sociala , politica si miltitara cu adevarat a ROMANIEI.

Comentariile sunt închise.