Tânăr român (19 ani), găsit mort în casă în provincia italiană Abruzzo. Zeci de cazuri de morți subite prezentate de o publicație românească din Italia

Laurențiu Ciu, un tânăr român în vârstă de doar 19 ani care trăia în provincia Abruzzo din Italia, a fost găsit mort în casă, alarma fiind dată chiar de mama lui, care acum cere o autopsie, anunță publicația Il Centro, citată de Gazeta Românească.

Tragedia a avut loc duminică, 16 august. Membrii familiei spun că tânărul nu suferea de nicio boală. Potrivit sursei citate, tânărul se vaccinase anti-covid în luna mai.

Acesta este din zecile de cazuri de morți subite prezentate de Gazeta Românească în ultima perioadă.

Româncă de 45 de ani, moartă subit în locuința ei din Chieti, cadavrul găsit de soțul ei

O româncă de 45 de ani, Alexandra Roxana Iacob, a murit subit în locuința ei din Bucchianico, provincia Chieti, în Abruzzo. Cadavrul a fost găsit de soțul ei, a anunțat, marți, Gazeta Românească.

Moartea se datorează unor cauze naturale, poate unui atac de cord, scrie sursa citată. Alexandra era originară din Moinești, județul Bacău.

Forlì-Cesena, tânără de 22 de ani moare în somn: atac de cord

Rea Gostima, în vârstă de doar 22 de ani, a murit din cauze misterioase în timp ce dormea, în San Mauro Pascoli (provincia Forlì-Cesena) unde locuia cu părinții săi, anunța în 11 august sursa citată.

A fost necesară autopsia pentru a stabili cauzele morții. S-a descoperit că un atac de cord a ucis-o: ceva ce li se întâmplă foarte rar oamenilor de această vârstă. Rea, de origine albaneză, locuia în San Mauro Pascoli (provincia Forlì-Cesena) cu părinții săi.

Peste „200 de decese subite printre vaccinați”, doar în luna mai, anunța Gazeta Românească la începutul lunii iunie, citând un comunicat emis de o asociație din Italia.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost