O icoană a Sfinților din închisori izvorăște mir (VIDEO)

O icoană a Sfinților martiri români din închisorile comuniste izvorăște mir la Mănăstirea Paltin-Petru Vodă, anunță Chilie Athonită.

Maica stareță de la mănăstire a explicat într-o înregistrare video despre ce este vorba.

Mărturia maicii Justina, stareța mănăstirii Paltin:

„-Deci de câteva zile a început să fie o mireasmă foarte puternică și azi-dimineață, întâmplător, am văzut că aceste pete roșiatice care totuși mai erau și mai demult, au început să fie din ce în ce mai multe și să fie lichide și să se unească între ele. Chiar să se prelingă.

Dimineață nu se prelingeau, ci acum, seara, am observat că au început să se prelingă și să se unească între ele.  Au mai apărut încă alte trei, mai multe de fapt, așa ca niște urme, niște dâre de mir și această icoană așa e – ca și cum ar transpira în continuu.

Chiar se vede pe toată suprafața că încearcă… parcă din toți porii să izvorască ceva. Nu e prima oară când izvorăște mir, dar așa în acest fel…

– Și nu de culoarea asta, nu maică?

– Nu de această culoare închisă ca de sânge. Și la mâna Maicii Domnului aici, la fel, se văd iar urme foarte puternice aici. Așa… Din nou se transformă într-o altă culoare.  Și la Sfinți. Aici, în dreptul Părintelui Calciu și în dreptul Părintelui Sandu Tudor…

– Dar chiar maică!

… Au început și mai puternic. Aici nu sunt nici aburi în această încăpere. Pur și simplu este ca o cameră normală care nu are nicio sursă de căldură sau de nu știu ce să zic, de condens. Nu are cum. Și oricum… mireasma care o emană e foarte puternică.”

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost