Youtube renunță la cenzură, de acum este permis să spui că vaccinurile împotriva gripei chinezești și măștile de protecție sunt inefective în prevenirea infectării

Până de curând toate marile platforme de informare cenzurau toate materialele care prezentau realitatea, și anume că vaccinurile împotriva gripei chinezești nu previn infectarea și că purtarea măștilor de protecție facială este inefectivă, ba dimpotrivă, dăunează sănătății.

Eficiența vaccinurilor, a măștilor și a restricțiilor de tot felul au fost susținute și promovate de guvernele și autoritățile sanitare din majoritatea statelor lumii, precum și de organizațiile internaționale de tipul OMS. Lumea era încurajată să aibă încredere în aceste entități care cică ar lupta pentru interesul cetățeanului. Iată că rezervele și neîncrederea multora a fost întemeiată. Pentru că în spatele acestui slogan s-au dat țepe masive, s-au achiziționat miliarde de doze inutile de vaccin, de măști și alte echipamente de protecție, a fost terorizată și amenințată populația cu amenzi și chiar arestări pentru chestii banale cum ar fi o plimbare prin parc atunci când cerberii cereau ca toată lumea să stea încuiată în casă. Singurii care au avut de câștigat au fost marile companii farmaceutice și cei ce au intermediat contractele cu acestea.

Persoane decente au devenit peste noapte infractori pentru că au ales să nu respecte regulile strâmbe implementate de autorități.

Dar iată că Youtube a renunțat la aceste reguli, de acum nimeni nu va mai fi penalizat pentru că spune adevărul, cel puțin când e vorba de afirmația că vaccinurile și măștile de protecție sunt inefective în prevenirea infectării cu virusul gripei chinezești.

E un început.

Sursa: The Gateway Pundit


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost