„Bucureștiul interbelic”. Expoziție de fotografie, sâmbătă și duminică, la Palatul Brâncovenesc

Centrul de Cultură „Palatele Bucureștiului de la Porțile Bucureștiului” găzduiește, sâmbătă și duminică, expoziția de fotografie „Bucureștiul interbelic”.

Potrivit organizatorilor, expoziția cuprinde imagini care surprind Bucureștiul copilăriei bunicilor noștri

„Centrul de Cultură „Palatele Bucureștiului de la Porțile Bucureștiului” vă invită în zilele de 17 și 18 septembrie 2022 să vizitați expoziția de fotografie, intitulată „Bucureștiul interbelic”, organizată cu prilejul Zilelor Bucureștiului 2022. Expoziția cuprinde imagini care surprind Bucureștiul copilăriei bunicilor noștri. O capitală europeană dedicată cetățenilor ei, cu locuri de promenadă, cu piețe largi menite să pună în valoare arhitectura clădirilor emblematice, dar și să adune mulțimile.

Vizitatorii se vor putea bucura și de ghidaje tematice, cu rolul de a pune în evidență contribuția lui Constantin Brâncoveanu la istoria și cultura Bucureștilor.

Participarea la aceste vizite este gratuită fiind organizate trei astfel de ghidaje începând cu orele 11.00, 14.00 și 17.00”, se precizează într-un anunț transmis pe Facebook de „Centrul de Cultură „Palatele Bucureștiului de la Porțile Bucureștiului”.

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul Palatele Brâncovenești.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost