Dan Negru, despre „energia verde”: Vin frigul și bezna în Europa. Facturile au explodat și aflu că energia regenerabilă n-o să mă salveze!

Realizatorul TV Dan Negru critică, într-o postare pe Facebook, marketingul energiei verzi, spunând că energia regenerabilă nu rezolvă problema facturilor cu prețuri care au explodat.

„Se tot vorbește de mulți ani despre energia regenerabilă, verde, care ar trebui să înlocuiască energia fosilă : petrolul, cărbunele, gazul…

Marketingul energiei verde aproape că m-a convins ca evoluăm ca specie, mă simțeam prost că am disel și admiram morile de vânt de pe cămpii.

Acu’ vine iarna ! Facturile au explodat și aflu că energia regenerabilă n-o să mă salveze!

Vin frigul și bezna in Europa pentru că omul nu poate să rămână civilizat fără fosilele animalelor și ale plantelor moarte pe care le arde.

De la omul din peșteră și până la omul de azi, așa aprindem focul. Suntem specia care-și construiește bunăstarea arzând trupurile înaintașilor noștri. Fosilele lor ne aduc civilizația !

Restul e pălăvrăgeala de doi bani ! Carl Sagan zicea că „suntem ca un cult de canibali care subzistăm arzând trupurile moarte ale strămoșilor și ale rudelor noastre îndepărtate”. Atât am putut…

Când vedeți breaking news-uri despre energie intrebați-vă dacă noi suntem maimuțe sau maimuțele sunt oameni?”, a scris, pe Facebook, Dan Negru.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost