Ministrul Energiei din Elveția recomandă dușul în doi, pentru a face economie

Ministrul Energiei din Elveția, Simonetta Sommaruga, recomandă dușul în doi și respinge criticile la adresa campaniei lansate pentru economisirea energiei electrice.

Ea recunoaște că deși dușul în doi după o anumită vârstă nu mai este confortabil, propunerea trebuie luată foarte în serios, scrie cotidianul elvețian Blick, citat de Digi24.

Într-un interviu, Simonetta Sommaruga a vorbit despre măsurile care ar trebui respectate pentru a trece iarna mai ușor, cu un consum mai mic de energie. Ministrul Energiei din Elveția transmite oamenilor să reducă încălzirea în case, să stingă luminile după încetare programului de lucru, dar și să scoată din priză aparatura electronică.

Totodată, ea recomandă dușul în doi.

„Știu că dușul în doi nu mai este confortabil pentru toată lumea după o anumită vârstă”, a subliniat ea, vorbind despre faptul că mulți s-au amuzat pe această temă. Simonetta Sommaruga afirmă că și ea și-a schimbat comportamentul la birou. „Stingem toate luminile când terminăm lucrul. Se pot deconecta toate dispozitivele de la rețea printr-o apăsare de buton”, a mai spus ea.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Ministrul Energiei din Elveția recomandă dușul în doi, pentru a face economie”

Comentariile sunt închise.