Claudiu Târziu: Adversarii românilor și ai României, decorați de președintele Iohannis!

Senatorul Claudiu Târziu (AUR) a criticat acordarea Ordinul Național „Steaua României” de către președintele Iohannis lui Marian Lupu, un politician din Republica Moldova, care a promovat constant teza sovietică privind „poporul moldovenesc” și „limba moldovenească”.

„Adversarii românilor și ai României au ajuns să fie decorați de către președintele Iohannis cu Ordinul Național „Steaua României” – cea mai înaltă decorație a statului român.

Este cazul lui Marian Lupu, politician din Republica Moldova, care a promovat constant teza de inspirație sovietică privind „poporul moldovenesc” și „limba moldovenească”, contrar adevărului științific și intereselor legitime ale poporului român.

Acest politician care a servit interesele Rusiei, trebuia decorat de Putin, nu de președintele României.

Indiferent de care parte a Prutului, sîntem un singur popor, temporar condus de persoane străine de interesele noastre naționale. Acest lucru trebuie să înceteze, în mod democratic, prin vot”, a scris, luni, pe Facebook, președintele CNC AUR, senatorul Claudiu Târziu.

 

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost