Propagandă homosexuală într-o emisiune muzicală marca ProTV. Prezent în juriu, Tudor Chirilă a salutat momentul

Rubi Diamante este artista care se urcă pe scenă, personajul pe care eu l-am creat după ce am început să fac „drag” de la 17 ani, spune Ricardo Gabor, concurent într-o emisiune difuzată, vineri seara, de ProTV.

Ricardo Gabor, o drag queen cu o voce senzațională, se precizează într-un articol de promovare postat pe site-ul ProTV.

„Rubi Diamante este artista care se urcă pe scenă, personajul pe care eu l-am creat ca să pot să am încredere în mine și să cânt. Eu am început să fac „drag” de la 17 ani, când mi-am pus perucă și tot. A fost o senzație plăcută pentru că erai altă persoană. Puteai să joci în două lumi diferite. Este lumea lui Ricardo și după este lumea lui Rubi Diamante. Tot ce nu poate să facă Ricardo, poate să facă Rubi Diamante. Așa că este foarte mișto. Ricardo e un copil foarte timid, nu are încredere în el. Rubi este o fată foarte puternică, care mănâncă lumea dacă e nevoie și merge tot înainte, nu are rușine, are încredere în ea”, spune concurentul într-o prezentare care are legătură nu atât cu specificul muzical al emisiunii, cât cu ideologia LGBT promovată.

Potrivit sursei citate, toți membrii juriului au fost uimiți să vadă o „drag queen” pe scena emiunii.

În primul rând mie mi se pare extraordinar că tu ești în 2022 la Vocea României, venind din Spania, cu look-ul ăsta și cu orice fel de orientare sexuală ai avea tu. Este extraordinar. Pentru că noi suntem o țară intolerantă, noi suntem o țară cu un model cultural care are mari prejudecăți vizavi de minoritățile sexuale. Și indiferent dacă tu ai fi „straight” sau orice altceva, mie mi se pare important ca tu să fii aici cât mai mult. Regret că nu m-am întors ca tu să fii în echipa mea, pentru a merge cât mai departe, pentru a aduce un pic de normalitate și a vedea că oamenii nu trebuie discriminați pe niciun fel de criteriu, de la cel sexual, etnic și așa mai departe. (…) Trebuie să ne uităm la ce face omul, nu la ce este omul!”, a spus Tudor Chirilă, din nou, insistând pe orientarea sexuală a concurentului, ci nu pe talentul acestuia.

Câți români s-au uitat la Vocea României?

Aproape un milion şi jumătate de români s-au uitat în fiecare minut la Vocea României, cu Bartoş prezentator şi, în juriu, cu Tudor Chirilă, Irina Rimes, The Motans şi, pe scaun dublu – Smiley şi Theo Rose, potrivit Pagina de Media.

Cota de piaţă Vocea României pe publicul tânăr: 27%, ceea ce înseamnă că peste un sfert din publicul tânăr de la oraşe care se uita la televizor era pe Pro TV.

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost