Chiar le-a cerut Giorgia Meloni colegilor să i se adreseze cu „domnul”, nu cu „doamna”, așa cum susține cotidianul „Libertatea”?

Georgia Meloni, lidera Fratelli d’Italia, formațiunea conservatoare care a ieșit pe primul loc la alegerile din urmă cu o lună a devenit prima femeie prim ministru din istoria Italiei. Partidul condus de ea este categoric împotriva aberațiilor progresiste cu alegerea pronumelor de adresare, cu femeile care se cred bărbați și bărbații care se cred femei.

De aceea am fost extrem de uimit când am citit în Libertatea articolul intitulat Prim-ministra Italiei, Giorgia Meloni, le-a cerut colegilor să i se adreseze cu „domnul”, nu cu „doamna” .

Iar cei de la Libertatea citează un articol apărut pe website-ul agenției de presă Reuters. Fac și eu click să citesc ce zic cei de la Reuters și văd titlul mare „Giorgia Meloni, Italy’s prime minister, says: ‘Don’t call me Mr.'”, adică „Girogia Meloni, prim ministrul Italiei, spune: Nu-mi ziceți Domnule!”

Prim-ministrul italian Giorgia Meloni a declarat vineri că nu vrea să fie numită „domnule”, cotrazicând o circulară guvernamentală care spunea că acesta va fi titlul ei oficial.

O declarație emisă de biroul lui Meloni spune că, deși titlul de „domnule președinte” a fost recomandat ca fiind cel mai potrivit de către experții în protocol ai guvernului, ea nu a dorit să-l folosească, așa că ar trebui ignorat.

Politiciana de dreapta Meloni, care a preluat mandatul weekend-ul trecut după victoria la alegerile din 25 septembrie, le-a înfuriat deja pe feministe când a anunțat că va folosi forma masculină a titlului său oficial: președinte al consiliului de miniștri. (Reuters)

Asta e presa nu doar din România. E ordin pe unitate să se lovească în tot ce e normal, să se promoveze toate aberațiile și să fie discreditați toți cei se opun noii ordini mondiale promovate de neo marxiști.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Chiar le-a cerut Giorgia Meloni colegilor să i se adreseze cu „domnul”, nu cu „doamna”, așa cum susține cotidianul „Libertatea”?”

Comentariile sunt închise.