Google a ELIMINAT de pe Youtube un discurs despre familie și identitate națională al Giorgiei Meloni, pentru a-l restaura după o zi

În 2019, Giorgia Meloni, lidera Fratelli d’Italia, partidul care a câștigat ultimele alegeri din Italia, a susținut un discurs la Congresul Mondial al Familiei. Clipul video respectiv a fost postat încă de atunci pe Youtube unde a putut fi vizionat fără probleme timp de trei ani, pentru ca să fie eliminat după ce s-au anunțat rezultatele alegerilor din Italia de duminica trecută. Deodată cei de la Google au observat că acesta ar încălca regulile comunității, așa că l-au eliminat fără a avea decența de a specifica regulile încălcate.

Dar nu e greu de aflat ce anume i-au deranjat pe aceștia, având în vedere că discursul Giorgiei Meloni este pro familie și pro identitate națională, adică exact valorile la care fac alergie forțele „progresiste”. Și i-a deranjat că după ce Fratelli d’Italia a câștigat alegerile parlamentare din Italia, clipul respectiv a devenit viral, lucru de neconceput pentru neomarxiștii secolului XX. Cum să lase ei ca un mesaj pro familie și pro identitate națională, adică pro normalitate, să se răspândească? Așa că l-au eliminat.

Doar că cenzura a durat doar o zi. În urma presiunilor exercitate de presa care a vrut să afle de la mai marii Youtube de ce au luat această decizie la mai bine de 3 ani după ce clipul a fost postat pe online și ce reguli au fost încălcate, aceștia au decis să restaureze clipul respectiv și să dea un comunicat sec:

„După o examinare atentă, am stabilit că acest videoclip nu încalcă regulile comunității noastre și l-am restaurat. Aplicăm aceleași reguli indiferent de opiniile politice ale vorbitorului și, atunci când ni se aduce la cunoștință că un videoclip a fost eliminat din greșeală, examinăm conținutul și luăm măsurile adecvate, inclusiv restaurarea videoclipurilor sau canalelor video – așa cum am procedat cu acest videoclip.”

Sursa: Breitbart

Dragoș Doran

About Dragoș Doran

Alături de Dreapta creștină și de Rost încă de la începuturi. Autodidact în ale scrisului.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost