Intrare gratuită la Muzeul „Grigore Antipa” pentru cei cu nume de animale. Cum au reacționat internauții la anunțul muzeului

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” a anunțat că intrarea este gratuită pentru toate persoanele cu nume de animale, marți, 4 octombrie, de Ziua Mondială a Animalelor.

„Vă așteptăm marți, 4 octombrie 2022, la Muzeul Antipa, să sărbătorim împreună Ziua Mondială a Animalelor!

Cu acest prilej, vă anunțăm că toți vizitatorii care poartă numele unei vietăți din lumea necuvântătoarelor au acces gratuit în expoziția permanentă!

Vă invităm, așadar, pe toți cei care iubiți animalele, fie că le purtați sau nu numele, să vă petreceți ziua la muzeu și să participați la o călătorie imaginară în jurul lumii, însoțiți bineînțeles de animalele preferate de la Muzeul Antipa!

Ziua Mondială a Animalelor a luat naștere în urma convenției ecologiștilor din Florența, în anul 1931, și a avut drept scop atragerea atenției asupra creșterii alarmante a numărului speciilor de animale pe cale de dispariție. În prezent, această zi are menirea de a recunoaște rolul important ocupat de animale atât în natură, cât și în viața oamenilor”, a informat, luni, pe Facebook, Muzeul „Grigore Antipa.”

Anunțul, cât se poate de real și de serios, a declanșat hohote de râs și a devenit în scurt timp viral în spațiul online.

În mai puțin de 24 de ore de la postarea pe Facebook, anunțul Muzeului „Grigore Antipa” a strâns peste o mie de aprecieri și aproape 400 de comentarii.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost