Doliu la Universitatea din Pitești. A murit avocatul și profesorul universitar Eugen Chelaru

Eugen Chelaru, avocat, judecător și profesor la Universitatea din Pitești a murit, vineri, 4 noiembrie, la vârsta de 67 de ani, anunță presa locală.

„Cu profundă tristețe anunțăm trecerea în neființă a unui om minunat, profesionist de excepție, profesor dedicat, domnul Decan Prof. Univ. Dr. Habil Eugen Chelaru! Plecarea dumnealui dintre noi lasă un gol incomensurabil în colectivul Facultății de Științe Economice și Drept și în comunitatea Academica! Drum liniștit, spre o lume mai buna, Domnule Decan! Va vom păstra amintirea vie și vom face tot ce ne sta în putință sa ne priviți cu mândrie din locul luminos în care mergeți!”,  au transmis reprezentanții Facultății de Drept pe pagina de Facebook.

Și Dumitru Chirleșan-rectorul UPIT a postat un mesaj în amintirea profesorului “care a contribuit la dezvoltarea școlii de Drept a Universității din Pitești”:

„A fost pentru mulți dintre colegii noștri un exemplu de cumpănire, de rațiune și de maturitate. Un adevărat profesionist, reper profesional și moral pentru noi toți. Să îl odihnească Dumnezeu în pace și să îl poarte lin spre rai. Condoleanțe familiei îndurerate”.

Cauza decesului nu a fost anunțată.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost