UPDATE/ EURO 2022, handbal feminin. România a pierdut meciul cu Muntenegru la doar un gol diferență

ACTUALIZARE ORA 21:30

Echipa națională de handbal a României a pierdut meciul cu Muntenegru cu scorul de 35-34, marţi seara, la Skopje.

Tricolorele au avut un meci foarte bun, dar au pierdut la limită, în contextul unor decizii de arbitraj care au favorizat echipa adversă.

Știrea inițială

Partida România – Muntenegru se joacă marți pe Arena SC Boris Trajkovski, din Skopje, la ora 19:00, în grupa principală 2 a Campionatului European de handbal feminine, anunță ȘtiriTVR.ro.

În grupa II, a României, campioana olimpică Franţa este şi la un pas de semifinale (6 puncte, neînvinsă), iar marţi va întâlni Germania, în timp ce tricolorele îşi pun speranţele într-o victorie cu Muntenegru (ora 19.00), pentru a mai spera la locul 2, calificant şi el în semifinale.

Victoria dramatică în fața Spaniei a menținut vii speranțele României la accederea în careul de ași al turneului.

Conform site-ului oficial al competiției, Bianca Bazaliu este jucătoarea care a aruncat cu cea mai mare viteză la poartă, la actuala ediție a Campionatului European. Ea este cea care a adus victoria în fața Spaniei, în ultima secundă a partidei, cu o lovitură fenomenală, o aruncare din acțiune de la 15 metri.

Miercuri, în ultima zi a partidelor din grupele principale, se vor juca România – Germania (ora 16.30), Olanda – Muntenegru şi Franţa – Spania. România are 2 puncte înaintea ultimelor două dispute.

România s-a calificat în grupa II, după următoarele rezultate în grupa C preliminară: 28-29 cu Olanda, 21-35 cu Franţa şi 31-23 cu Macedonia de Nord.

În semifinale se califică primele două clasate în grupele principale, care vor juca încrucişat, în 18 noiembrie. Finalele pentru medalii vor avea loc în 20 noiembrie.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost