UPDATE/ Vești extraordinar de bune despre fetița părintelui Nicolae Dima. Operația Ecaterinei s-a încheiat cu bine

ACTUALIZARE ORA 16:10

Operația micuței Ecaterina, fetița preotului Nicolae Dima,  s-a încheiat cu bine, a anunțat, pe Facebook, părintele Vasile Ioana.

„Dragii mei! Operația Ecaterinei s-a încheiat cu bine! Veștile sunt extraordinar de bune, mare este Dumnezeu! Medicul a extras o formațiune care nu se pune problema sa fie malignă. Pierderea de sânge și de țesuturi a fost minimă. Fraților, mare este puterea Domnului și a sfinților, mare este puterea rugăciunii în unitate! Multumim echipei de medici în frunte cu Dl Adrian Iliescu un mare neurochirurg, pentru angajamentul extraordinar! Sunt eroii noștrii! Felul concret în care le putem mulțumi este să ne rugăm pentru ei! Haideți să-i punem pe pomelnicele noastre: Adrian , Radu, Anca Mariana, Brindusa, Iuliana, Diana, Ana-Maria!

Minunea aceasta este o conlucrare fericită între știința medicală și lucrarea lui Dumnezeu! Bucurati-va toți cei care v-ati rugat pentru Ecaterina! E o zi mare pentru noi toți! Slavă lui Dumnezeu pentru acest mare miracol!”, a anunțat, pe Facebook, părintele Vasile Ioana.

Știrea inițială

Ecaterina, fetița părintelui Nicolae Dima, va fi operată marți, 15 noiembrie, în prima zi din Postul Crăciunului. Operația are loc după zece zile de când fetița a intrat în comă profundă.

„Starea Ecaterinei astăzi înainte de operație! Prima minune s-a produs! Copila s-a restabilit suficient încât poate fi operată!

Așteptăm Doamne și a doua minune: reușita operației! Fii Doamne cu echipa medicală in aceste momente cruciale pentru Ecaterina! Părintele Vasile Ioana și Părintele Nicolae Dima”, a transmis, pe pagina de Facebook, Biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost