Oare cum e posibil să-ți dai votul celor ce te-au abuzat timp de doi ani de zile?

Marți s-au desfășurat alegerile de la mijlocul mandatului prezidențial în SUA. Rezultatele sunt mult peste așteptări pentru stânga americană și catastrofale pentru dreapta dacă e le raportăm la așteptări. Asta într-o țară condusă de un bătrân senil de la Casa Albă și de o majoritate de stânga în Congres și în care inflația a explodat, aberațiile cu identitatea de gen au luat-o razna, iar criminalitatea în marile orașe americane e la nivele fără precedent. Și la toate acestea trebuie să adaugăm toate abuzurile și restricțiile impuse de autorități pe perioada pandemiei. Și aici mă refer la forțarea vaccinării, concedierea celor ce au refuzat vaccinarea, închiderea micilor afaceri, închiderea școlilor și a bisericilor etc.

Dacă inflația afectează în mod egal pe toată lumea, criminalitatea și abuzurile din perioada pandemică afectează în mod diferit.  Abuzurile și restricțiile din perioada pandemiei au fost cu mult mai grave în statele controlate de reprezentanți ai Partidului Democrat. La fel și criminalitatea. Aici mă refer la California, New York, Illinois, Michigan, Massachusetts. Aceste state au avut unele din cele mai dure restricții, m-aș fi așteptat ca lumea să țină minte acest lucru și să-i penalizeze la vot pe cei ce i-au abuzat. Dar acest lucru nu s-a întâmplat. Candidații democrați au fost realeși în funcția de guvernator.

Pentru mine acest lucru e greu de înțeles. Timp de doi ani de zile te-au abuzat, au atentat grav la libertățile tale fundamentale, te-au închis în casă, te-au forțat să te vaccinezi,  te-au concediat dacă ai refuzat vaccinul și cu toate acestea tu îl realegi pe cel ce te-a umilit și și-a bătut joc de tine pentru ca să o poată face în continuare.

Și o vor face pentru că acum au fost validați la alegeri.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Oare cum e posibil să-ți dai votul celor ce te-au abuzat timp de doi ani de zile?”

Comentariile sunt închise.