Dosarele Twitter ne dovedesc faptul că trăim într-o lume controlată de o minoritate malefică

Twitter e o rețea de socializare similară cu Facebook, doar ca e prea puțin folosită în România cu toate că, după mine, e mult mai bună.

Ca și celelalte rețele de socializare, Twitter era controlată și dominată de stânga extremă. Și când mă refer la stânga extremă, mă refer la Partidul Democrat din SUA și la regimul lui Joe Biden, bătrânelul senil ajuns la putere prin fraudă, la cei ce au profitat de pandemia de gripă chinezească pentru a impune restricții și măsuri draconice, la cei ce au distrus și continuă să distrugă destine, la cei ce au alergie la libertatea de expresie, la cei ce susțin aberații de genul transgenderismului, aberații care ar trebui tratate în spitalele de psihiatrie, dar care în schimb sunt promovate în rândul copiilor și adolescenților cu concesințe extrem de grave și fără posibilitatea de a fi corectate.

Cam ăsta e regimul care controlează în momentul de față majoritatea mijloacelor de comunicare în masă din America.

Până la data de 27 octombrie 2022, data la care a fost achiziționat de Elon Musk, acest lucru a fost valabil și pentru Tiwtter. După aceea totul s-a schimbat, achiziția i-a dat acestuia acces liber la toată bucătăria internă a companiei. Ce a urmat e extraordinar. Elon Musk a început curățenia, a dat afară mii de angajați cu simpatii de stânga, inclusiv tot aparatul de cenzură, și a decis să facă publice toate informațiile interne, să expună controlul pe care stânga îl exercita asupra companiei și să arate cum aceștia au conspirat pentru a fura alegerile din 2020 în beneficiul lui Joe Biden, cum au cenzurat orice voce dizidentă, cum au promovat punctul de vedere al adiministrației de la Washington călcând în picioare dreptul la libertatea de exprimare și chiar adevărul. Și cel mai grav lucru e că în toate aceste lucruri au fost activ implicate serviciile secrete americane, FBI și CIA, adică acele servicii care ar trebui să stea departe de politică, dar care au uitat acest lucru și s-au pus în slujba stângii.

Până acum au fost făcute publice 10 seturi de documente interne ale Twitter. Cel mai recent set de documente a fost făcut public chiar azi, 26 decembrie, și arată cum administrația de stânga de la Washington a intervenit direct pentru a influența dezbaterea despre pandemia de gripă chinezească, cum au fost cenzurate informații reale, dar care erau inconveniente politicii SUA, cum au fost discreditați medici și specialiști care aveau un punct de vedere diferit și cum au cenzurat inclusiv utilizatori obișnuiți care distribuiau date oficiale ale CDC care subminau mesajul oficial.

Nu știu câtă lume știe, dar în acest moment SUA este una din foarte puținele țări care cer ca orice vizitator să fie vaccinat împotriva COVID, deși demult a devenit clar pentru toată lumea că vaccinul nu te protejează împotriva gripei chinezești și nici nu împiedică răspândirea virusului.

Acest lucru are o explicație. Obsesia administrației de la Washington cu forțarea prin orice mijloace a vaccinării și suprimarea prin orice mijloace a vocilor care se opuneau a ieșit la iveală astăzi.

Iată doar două exemple:

Doctorul epidimiologist Martin Kulldorff, de la Școala de Medicină de la Harvard a fost întrebat pe Twitter dacă persoanele tinere sau cele care deja au trecut prin boală trebuie să fie vaccinată împotriva gripei chinezești. Acesta a răspuns:

A crede că toată lumea trebuie să fie vaccinată este la fel de greșit din punct de vedere științific ca și a crede că nimeni nu ar trebui. Vaccinurile COVID sunt importante pentru persoanele în vârstă cu risc ridicat și pentru persoanele care le îngrijesc. Copiii și cei cu imunitate dobândită natural nu au nevoie de vaccin.

Un punct de vedere pertinent și logic, dar care a imediat în atenția cenzorilor de la Twitter care au decis că promovează un mesaj în contradictoriu cu punctul de vedere oficial al administrației, așa că l-au cenzurat.

În mod similar, un alt doctor, Dr Andrew Bostom, a publicat pe Twitter date oficiale, rezultate ale unor studii ștințiifice, care arătau că în cazul copiilor și al populației tinere, riscurile depășesc beneficiile în cazul vaccinării împotriva gripei chinezești. Contul său a fost suspendat permanent.

Practic au fost permise doar punctele de vedere care se aliniau punctului de vedere oficial al administrație de la Washington, și anume că toată lumea trebuie să se vaccineze, că vaccinurile sunt sigure și eficiente și că toți care îndrăznesc să pună la îndoială aceste lucruri sunt conspiraționiști care nu trebuie luați în considerare, ba dimpotrivă, trebuie reduși la tăcere.

Și acest lucru a devenit punctul de vedere oficial în aproape toate țările, inclusiv în România, unde au devenit mari experți indivizi de genul lui Raed Arafat sau Octavian Jurma.

Și acest lucru nu se limitează doar la Twitter. Același lucru e valabil și în cazul Facebook, Google, Microsoft, Apple etc. Diferența e că în cazul Twitter toate aceste lucruri ies acum la lumină pentru că așa a decis Elon Musk, noul proprietar.

Dragoș Doran

About Dragoș Doran

Alături de Dreapta creștină și de Rost încă de la începuturi. Autodidact în ale scrisului.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Dosarele Twitter ne dovedesc faptul că trăim într-o lume controlată de o minoritate malefică”

  1. Raed Arafat, Octavian Jurma, Citu,Gheorghita si toti ceilalti din grupul lor infractional, trebuie judecati si condamnati pentru crime impotriva umanitatii.

Comentariile sunt închise.