Parlamentul va adopta, luni, o declarație privind egalitatea de gen

Senatul şi Camera Deputaţilor se vor reuni luni, 12 decembrie, de la ora 12,30, în şedinţă comună, pentru adoptarea Declaraţiei Parlamentului privind consolidarea egalităţii de gen în România, anunță Agerpres.

Sunt invitaţi, printre alţii, preşedintele Klaus Iohannis, premierul Nicolae Ciucă, Majestatea sa Margareta, Custodele Coroanei Române, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, membri ai Curţii Constituţionale, Avocatul Poporului, şefii misiunilor diplomatice şi ai reprezentanţelor internaţionale acreditaţi la Bucureşti.

La şedinţa de luni sunt programate alocuţiuni ale preşedintelui interimar al Senatului, Alina Gorghiu, preşedintelui Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu şi intervenţii ale reprezentanţilor grupurilor parlamentare, în limita a cinci minute pentru fiecare, potrivit memorandumului intern aprobat. Deputaţilor şi senatorilor neafiliaţi li se alocă trei minute, cu o singură intervenţie printr-un reprezentant comun.

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Parlamentul va adopta, luni, o declarație privind egalitatea de gen”

  1. Egalitatea de gen este o mizerie importata din UE si este complet anti-Crestina si anti-Ortodoxa. Biblia ne arata negru pe alb foarte clar ca nu exista o asemenea egalitate – si asta e o porunca de la Dumnezeu din totdeauna pentru totdeauna – iar Dumnezeu nu-si schimba legile dupa mofturile, ifosele si fasoanele vreunor timpuri, societati sau idioti spalati pe creier de notiunea de asa-zisa „democratie” sau libertati absolut prost-intelese. Sunt mai crestini sauditii de o mie de ori decat noi….:(

Comentariile sunt închise.